Bildirim
Yardımm!! NokiaE5-NokiaE71
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Selam kardeş kısa ve net fikrimi söyliyim. Monte tavsiye etmem çünkü bir işletim sistemi yok ,eklenti seçeneğin pek olmaz düz telefon kullanırsın.Görünüme önem veriyorsan E5 in kasası çok itici duruyor ve kamerası dışında birçok özelliği E71 den düşük.E71 tavsiye ediyorum kesinlikle. -
ben bi monte kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim;
1-eğer görünüme önem veriyorsan kesinlikle samsung monte
2-samsung monteye java ile istediğin oyun-programları yüklersin işletim sistemi samsung os telefon çok eğlenceli kullandıkça görürsün zaten 3 inç kapasitif dokunmatik ekran- GPS- WİFİ-3.2 mp kamera-hızlı menü geçişleri-kasma,donma,restlenme vb yok
3-mesaj açısından;
* kendisinde q klavye yok ama program yükleyerek kullanabbilirsin ve başarılı dokunmatiği ile sana kolaylık sağlar
4-monte diğer telefonlardan çok daha hafif eline aldığında farkı anlarsın zaten
* ekranı çok sağlam çizilmez kırılmaz kolay kolay
*kasası sağlam düşme vb.. şeylere dayanıklı
5- samsuntg monteyle sosyal ağlar hemen elinin altında gelişmiş widgetlerle tek dokunuşla ulaşabilirsin
6- internet olarak OPERA yı yüklersen tüm siteleri tam ekran(bilgisayardaki gibi) görürsün ve dokunmatikle net. te gezmesi çok keyifli
7-MSN olarak ebuddy yüklersen hem msn hem FACE arkadaşlarınla aynı anda sohbet edebilirsin
ve daha birçok özellik montede bulunur
zaten bu telefonlar tam qwerty klavye monte ise tam dokunmatik yani kullanım kolaylığı açısından hangisi hoşuna giderse onu seçmelisin eğer bulunduğun yerde bi teknoloji mağazası varsa gidip karşılaştırıp öyle karar vermenin daha doğru olacağını düşünüyorum
spot mal kesinlikle alma!
-
quote:
Orijinalden alıntı: fallout69
Selam kardeş kısa ve net fikrimi söyliyim. Monte tavsiye etmem çünkü bir işletim sistemi yok ,eklenti seçeneğin pek olmaz düz telefon kullanırsın.Görünüme önem veriyorsan E5 in kasası çok itici duruyor ve kamerası dışında birçok özelliği E71 den düşük.E71 tavsiye ediyorum kesinlikle.
yanlış bilgi veriyorsun arkadaşım...görüntülü konuşma ve ekran renk çözünürlüğü dışında herşeyiyle üstün bir model e 5 görünüş olarak git bir mağazada bak internetten daha şık duruyor...internet hısı ve işletim sistemi olarak e 5 yanaşması mümkündeğil e 71 in...hepsiburada da karşılaştır özelliklerini... -
beyaz e5 çok farklı duruyor koyusu ile kıyaslama 1 haftadır kullanıyorum en ufak bir sıkıntı yaşamadım öneririm -
Teşekkürler arkadaşlar. Bugün bi teknoloji mağazasına gidip öyle karar vercem. -
nokia E5 için türkçe q klavye programını nerde bulabilirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: murat8550
yanlış bilgi veriyorsun arkadaşım...görüntülü konuşma ve ekran renk çözünürlüğü dışında herşeyiyle üstün bir model e 5 görünüş olarak git bir mağazada bak internetten daha şık duruyor...internet hısı ve işletim sistemi olarak e 5 yanaşması mümkündeğil e 71 in...hepsiburada da karşılaştır özelliklerini...
Yanlış bilgi vermiyorum internet hızı ,şebeke bağlantısıyla alakalı o nedenle bir fark gözlenmiyor, ekran çözünürlüğü ve görüntülü konuşma da önemli bir eksik ,ayrıca tasarım farkı var ,E71 en şık smartphone lardan biri ,bunların dışında E5 in pilinin gücünün E71 in oldukça altında olduğunu karşılaştırdıysan görmüşsündür.İşlemci hızı ve kamera farkı var ama E71 işlemcisi Symbian V3 e rahatlıkla yetiyor ,kamerada aynı şekilde belirgin farklar sezilmiyor .Kişisel görüşümdür tabiki, e71 kendi sınıfındaki klavyeli telefonlar arasında çok büyük bir başarı göstermiştir, kullanıcı memnuniyeti olarakda en tepelerde,ayrıca bayram tatilinde türkiye çapında kendi segmentinde en çok satan telefondur. Kullanıcının ihtiyacına göre değişir bu ,ben gördüklerimi söylüyorum, iki telefonuda denedim ve şuan E71 kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X