Şimdi Ara

Yardımlarnızı Bekliyorum!(Root ve Rom)!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Şuan Galaxy S2 kullanıcısıyım.Telefonumun stock özellikleri bana yetersiz geldiği için telefonuma rootladım ve üzerine custom rom attım(CM 10 4.1.2).Fakat Şu anda telefonu satma gibi bir düşüncen var ve derdimi alıcıya anlatamıyorum o yüzden telefonu stock hale geri çevirmek istiyorum varmıdır bi bilgisi olan yardımlarnızı bekiyorum.

Birde ben cm 10 kurduktan son 3G ile görüşme özelliği ve wifi direct gibi özellikler gitti sanırım romdan kaynaklanıyor stock hale dondugunde bunlar geri gelirmi ?

Yardımlarnızı bekliyorum .Şimdiden teşekkür ederim .

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Servius

Merhaba arkadaşlar.Şuan Galaxy S2 kullanıcısıyım.Telefonumun stock özellikleri bana yetersiz geldiği için telefonuma rootladım ve üzerine custom rom attım(CM 10 4.1.2).Fakat Şu anda telefonu satma gibi bir düşüncen var ve derdimi alıcıya anlatamıyorum o yüzden telefonu stock hale geri çevirmek istiyorum varmıdır bi bilgisi olan yardımlarnızı bekiyorum.

Birde ben cm 10 kurduktan son 3G ile görüşme özelliği ve wifi direct gibi özellikler gitti sanırım romdan kaynaklanıyor stock hale dondugunde bunlar geri gelirmi ?

0dinle yükle gelir hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

quote:

Merhaba arkadaşlar.Şuan Galaxy S2 kullanıcısıyım.Telefonumun stock özellikleri bana yetersiz geldiği için telefonuma rootladım ve üzerine custom rom attım(CM 10 4.1.2).Fakat Şu anda telefonu satma gibi bir düşüncen var ve derdimi alıcıya anlatamıyorum o yüzden telefonu stock hale geri çevirmek istiyorum varmıdır bi bilgisi olan yardımlarnızı bekiyorum.

0dinle yükle gelir hepsi

odinle stock rom mu kurayım ?

• ett sammobıle fırmwareden s2ye uygun stok rom bul 2.3.5 fln olsun ındır odınle flasla tamamdır root ıcınde yesılcnden sayaç sıfırlama konularını ıncele
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

ett sammobıle fırmwareden s2ye uygun stok rom bul 2.3.5 fln olsun ındır odınle flasla tamamdır root ıcınde yesılcnden sayaç sıfırlama konularını ıncele

odinle deilde cwm den flashlasam fark yaratırmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forum1

ett sammobıle fırmwareden s2ye uygun stok rom bul 2.3.5 fln olsun ındır odınle flasla tamamdır root ıcınde yesılcnden sayaç sıfırlama konularını ıncele

odinle deilde cwm den flashlasam fark yaratırmı?

Cwm stok olmazsa counter artar.Odin kolaydır.at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini Recovery ve root yardım
    11 yıl önce açıldı
    tablet için rom varmıdır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.