Şimdi Ara

Yardımınızı rica ediyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba oyuna yeni başlıyacağım benim sormak istediğim pet lwl kaç ta nereden alınıyor(dwarf warrior açıcam)
    2. ci olarak bu S1,S2,S3 itemler nelerdir?nereden ve nasıl alınır??
    3.)Bu oyunda ping ve bağlantı sorunları çok olurmu?Kaç kb/s adsl bağlıntısı kullanmam yeterli olur?
    4)Alliance türklerin bol olduğu ama bağlanma sorununun olmadığı bir server önerirmisiniz?
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus Akkan -- 19 Nisan 2008; 21:53:55 >

• 1- warrior karakterle pet alamazsın, pet istiyorsan hunter veya warlock açmalısın
    2- s1,s2,s3 itemleri pvp içindir ve arena yaparak alabilirsin.. ulaştığın ratinge göre haftalık puan alırsın ve puanlarla da bu itemleri alabilirsin. sanıyorum gadgetzan ve area 52'den alabilirsin
    3- ping sorunu yaşayan da var yaşamayan da ama bazı günler adamı deli eder tamamen tt'ye bağlı + internet hızıyla alakası yok
    4- ille de türk bol olsun diyosan burning legion

• Peti sadece hunterlar alır, warriorların petleri yok =)

s1 s2, bunlar seasson 1-2-3 itemleri, s1 ler honor pointleri ile s2-3 ler arena puanları ile alınırlar.

Bağlantı ve ping çok olur evet =) ama bu sorunu your freedom isimli programla giderebisin

4ü bilemicem grim batol a gel dicem ama keserim ki seni ben durmadan :D
  • Sağolun varolun cevaplar için burning legion da açiyim en iyisi hem bol türk var bilemediğim konuda yardım alırım, ayrıca bu warriorların pet alamaması olayına üzüldüm dwarf um keçiye bincem diye ümitlenmiştim :(
    Benim 256kb/s eskiden ttnet in verdiği dandik pikatel vardı ama yeni airties kablolu modem aldım gerek cod2 multiplayer da gerekse knight onlineda pingler harika umarım wowdada boyle olur:)Peki burning legion da çok sıra beklemek gerekiomu??
  • bilmiyorum ama senin pet olayın tamamen yanlış ben onu anlatiym bi sana

senin keçiye binicem dediğin şeyin ismi mount, inek anlamına geliyor
    pet ise hunterların yanında duran ayı, akrep kutup ayısı gibi envai çeşit hayvan=)
  • keçiye binersin
  • HAH İŞTE ÇÖZDÜNÜZ OLAYI BEN BİLGİSİZİM NAPİYİM YENİYİM MOUNT İŞTE BEN RAM(KEÇİ) VEYA BAŞKA BİŞEYE BİNMEK İSTİYORUM CÜCELER NERDEN KAÇ LVL DA ALIYORLAR RAM İ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaplan keçi fil ve atabinebilirsin
  • Peki diyelim keçiye bindim bu hayvanın bi ismi oluyomu lvl'ı yükselip,saldırı falan o tür bir olay oluyormu?
    Bu arada alliance dwarflarda nerden kaç lwl da alıyoruz bu mount 'u
  • bındıgın mountlar saldırmaz 1 lvl 40 da sadece ne kecı alıon 2 tabı baska seylerde alablırsın ama yenısın kafan karısımasın rep denılen bı olay war neyse karısmasın kafana lvl 40 da kecı alıon 90 gold 2 lvl 60 oldugunda kecı kurt fıl at bunları bır mıktar savas tası we para wererek alırsın (savas tası - buyuk sehırlerden gırebılecıgın savas arenaları) 3 kolay gelsın hayırlı ugurlu olsun wow hayatın.
  • savaş taşı güzel anlatmış honorı
  • quote:

Orjinalden alıntı: canawar85

savaş taşı güzel anlatmış honorı

honordan bahsetmiyo marklardan bahsediyo
  • Kafam gayet karıştılvl 40 ta 90 gold la alıcam hayvanı ama sadece binek olarak lvl 60 ta arenalardan edindiğim honor mı? mark mı? işte ondan toplaıp parala bilikte savaşan bineklerden alacam doğru mu?bu arada honor nası bişe mark nası bişe
  • arkadaşım honor battle graund lardan aldığın puandır battle graund(arathi bashin AB--alterac vallet AV---warsong gulch WSG)bu alanlar battle graund alanlarıdır hepsinin ayrı savaşma tarzı var mark ise battle graundları kazandığın zaman çantana gelir örnek bir AV kazandın 3 AV mark gelir...bu 3 battle graund alanının hepsinden 30 mark yapınca yani örnek 30 AB mark 30 AV mark 30 WSG mark gider paşalar gibi bedavaya lvl 60 mountu alırsın ama lvl 60 mounta binmeyi örenmen 540 gold bunu örenmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unicorns

arkadaşım honor battle graund lardan aldığın puandır battle graund(arathi bashin AB--alterac vallet AV---warsong gulch WSG)bu alanlar battle graund alanlarıdır hepsinin ayrı savaşma tarzı var mark ise battle graundları kazandığın zaman çantana gelir örnek bir AV kazandın 3 AV mark gelir...bu 3 battle graund alanının hepsinden 30 mark yapınca yani örnek 30 AB mark 30 AV mark 30 WSG mark gider paşalar gibi bedavaya lvl 60 mountu alırsın ama lvl 60 mounta binmeyi örenmen 540 ****unu örenmen lazım

Adam olayı bitirmişte bende gözükmüo 540 neyini öğrenmem lazım?

• lvl 60 olunca 540 g verip %100 hızlı mounta binmeyi öğreniyosun:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.