Merhaba arkadaşlar elimde 3 yıl önce aldığım hp kasa var özellikleri i5 3.10 ghz, 4 gb ram 1333 mhz 1tb 7200 lük harddisk 1 gb amd readon ekran kartı 128 bit olması lazım.
Gelelim konuya Bu bilgisayarı sistemini hızlandırmak ve Isınmaması için bir kaç parça eklemek istiyorum. ilk olarak 120 gb lik Samsung'un SSD sini almak 2. 2 gb 1333 mzlik ram eklemek
Kasaya Modifikasyon yapmak istiyorum kasam çalışma masasının alt bölümünde durmaktadır bulunuduğu dolap ın eni 40 cm yüksekliği 80 cm Kasa aşırı ısınmakta bunun için yan kapağını açtım fakat ısınması halen devam etmektedir . Kasaya 5 tane fan eklemek istiyorum 3 tane üst tarafa 2 tane ise yan taraflara .Üst taraftakiler 12 cmlik olup yanlar ise anakart tarafında bulunan tarafa 15cmlik diğer tarafa 17 cmlik fan takıcam ama bunları hızları sabit olduğu için hızını ayarlamalı yapmak istiyorum ve on off tuş şeklinde olucak bunun için kasanın kendisinde bulunan 300watlık güç kaynağı yeterli olurmu . Fanları daha hızlı çalıştırmak için hangi aparatı takmam gerektiğini ve on off tuşu şeklinde olcak sistemi nasıl bağlayacığımı deneyimli kişiler anlatabilirse çok mutlu olurum şimdilik bu kadar olucak hoşçakalın