Şimdi Ara

Yardımınız bekliyorum Rica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle geçmiş bayramınız ve gelecek bayramınız mubarek olsun. benim sıkıntım şöyle

iş yerim hemen evimin altı yani 3.katta otuyorum iş yerimde 3 kat aşşada ve dükkanımda internet mevcut ama eve internet almadım çünki pc masaüstü evden dükkana kablo çektim modeme pc işini hallettik ama asıl sorun telefon evde wifi yani internet bu sebepten ötürü mobil internetim bitiyor sorum şu dükkandaki internetimi evdede kullana bilirmiyim yani tplink filan dediler ama anlamadım 3.kattan çekermi vs filan sorularım var yardımcı olursanız sevinirim rica şimdiden teşekkürler

• dükkanda ki interneti evde wifi olarak kullanmak istiyorsunuz üstelik eve kablo çekmişsiniz sanırım buraya kadar doğru anladım şimdi mantıklı olarak yapmanız gereken bir acces point almanız eve çektiğiniz kabloyu kullanarak acces pointe kabloyu takacaksınız gerekli kurulumları yaptıktan sonra da o kablo ile gelen internet size kablosuz olarak dağıtılmış olacak. bilgisayar için kabloyuda acces pointin herhangi bir lan portundan çekebilirsiniz acces pointi alırken buna dikkat edin tek portlu almayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim WiFi sorunu dediğiniz gibi oldu ama telefonum 2.5g olarak bağlanıyor 5g olarak bağlama şansım var mı yoksa otomatik olarak kendimisimi belirliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    2.5g dediğiniz sanırım 2.5 GHZ bunu 5GHZ yapabilmek için hem acces pointin hemde telefonun desteklemesi gerek hızda problem yoksa ayarları değiştirmeye gerek yok bence

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    acces point destekliyor 5ghz mevcut ama cıhazım sony experia xz premium destekliyormu bilgim yok :(
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    bazen ghz den değilde kanaldan da yapabilir denemek gerekiyor açıkçası 5ghz desteğinin olduğundan emin olunca denersiniz ancak hızda problem yok ise uğraşmaya çok gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.