Şimdi Ara

Yardimina ihtiyacım var dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telegramda sordum 2 3 kisi cevap verdi . yine de emin olmak istedim kafama takilan bir sey var . 2 aydir ailevi sorunlar yuzunden ders calisamiyorum annem babam ayri annemde kaliyorum mahkeme ile ugrastim hastaligim var doktor ile ugrastim ama dun bir sey oldu evdekiler abim beni dovdu kiz oldugum halde o.... Kufurunu edip kafami alip betona vurdu sebepsiz yere bende bayildim uyaninca bir sey yapmadim annem de saclarimdan tuttu her sey kucuk kardesim yuzunden herkesi o kiskirtti bana agir kufurler etti market sırası ondaydi markete git dedim diye yaptirdi tum bunlari. Neyse sonuc olarak agir bir dayak yedim kalktim interneti kapatmis ders calisicam acin diye bagirdim 3 kere actim kapattılar sonra modemin oldugu odanin kapisini kitlediler bende cildirip her yeri yiktim kirdim tüm evi. Dagittim polis ve ambulans geldi sinir krizi gecirdi dediler evdekiler . ben savci olmak istiyorum ceza vs almadim ama bu olay karsima cikar mi bir daha ileride?

Ve olayi yorumlar misiniz annem arada kaldi ama yine abimi savunup bana beddua okudu gercekten kiz olunca hep haksiz oluyorsunuz eve para getiren bir erkek. Varsa size or...... Deme hakkina sahip

Asil sorum ileride bu olay basima bela acar mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam neden başınıza bela açsın? Cok geçmiş olsun bu bahsettiğiniz şeyler ağır şeyler. Mümkün mertebe muhattap olmamaya çalışın kendi yolunuza bakın. Kütüphaneye falan gitme imkanınız varsa oraya gidin. Para falan sorun ediyorlarsa sabah kendinize ekmek arası bir seyler hazırlayıp Çantanıza koyun kendinizle götürün.

Hiç anlam veremiyorum insan kendi kanından olan birisine Bu süreçte neden kötü davranır? Umarım her şey sizin icin guzel olur. Bi çaresini bulup derse odaklanmaya bakın. Olaylar için de canınızı sıkmayın. Sabır göstermekte fayda var.
    Ellerim kesildigi icin ambulanstakiler kendine zarar verdi yazmismidir diye dusundum hocam cunku bana bir sey olursa onlae geldi de bakmadi diye dusunur birileri diye yazmis olabilirler

Insana hep en yakınları zarar veriyor 15 yaşında bir cocuk ablasi dovulurken oturuyor gelip ozur bile dilemiyor. Cok safim hocam. O yuzden boyle herkes sinirini benden cikarabiliyor doverek bayiltabiliyor. Sokakta kaldim dun o kadar soguk ki hava montum bile yoktu ve beni dusunen kimse yine yok oyle yalnizim suan sinavi calismaya basliyicam kimseyi dinlemeden 4.5 ay sonra cekip gidicem saolun
  • Hocam neden başınıza bela açsın? Cok geçmiş olsun bu bahsettiğiniz şeyler ağır şeyler. Mümkün mertebe muhattap olmamaya çalışın kendi yolunuza bakın. Kütüphaneye falan gitme imkanınız varsa oraya gidin. Para falan sorun ediyorlarsa sabah kendinize ekmek arası bir seyler hazırlayıp Çantanıza koyun kendinizle götürün.

Hiç anlam veremiyorum insan kendi kanından olan birisine Bu süreçte neden kötü davranır? Umarım her şey sizin icin guzel olur. Bi çaresini bulup derse odaklanmaya bakın. Olaylar için de canınızı sıkmayın. Sabır göstermekte fayda var.

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Ellerim kesildigi icin ambulanstakiler kendine zarar verdi yazmismidir diye dusundum hocam cunku bana bir sey olursa onlae geldi de bakmadi diye dusunur birileri diye yazmis olabilirler

Insana hep en yakınları zarar veriyor 15 yaşında bir cocuk ablasi dovulurken oturuyor gelip ozur bile dilemiyor. Cok safim hocam. O yuzden boyle herkes sinirini benden cikarabiliyor doverek bayiltabiliyor. Sokakta kaldim dun o kadar soguk ki hava montum bile yoktu ve beni dusunen kimse yine yok oyle yalnizim suan sinavi calismaya basliyicam kimseyi dinlemeden 4.5 ay sonra cekip gidicem saolun

• Öncelikle geçmiş olsun ağır olaylar yaşamışsınız , bu durumda üzülmek fayda vermez siz çalışmanıza devam edin biz üzülelim senin yerine 4.5 ay sonrada o mutlu haberi gel ver sevinelim bu seferde İnşallah kazanıcaksınız bu olaylar sizi daha da güçlendirsin Unutmayın Allah sabredenlerle birliktedir

• Öncelikle geçmiş olsun ağır olaylar yaşamışsınız , bu durumda üzülmek fayda vermez siz çalışmanıza devam edin biz üzülelim senin yerine 4.5 ay sonrada o mutlu haberi gel ver sevinelim bu seferde İnşallah kazanıcaksınız bu olaylar sizi daha da güçlendirsin Unutmayın Allah sabredenlerle birliktedir

• Ez Dınıme Meriyo E kullanıcısına yanıt
    Insanin gururuna cok dokunuyor hocam ben o okusun diye 2. El kitap sitelerinden kitap topladim gunlerce ugrastim dersler buldum o bana bunu yapiyor .Allah erkege bunun icin guc vermedi neyse Allaha havale edip onume bakicam insallah kazanirim kurtulurum cok tesekkurler hocam iyi dusunceleriniz icin

• geçmiş olsun bence olabildiğince görüşmemeye çalış ailenle kütüphanede çalışabilirsin kafana da çok takma sınavına odaklan kazanıp kurtulup gidersin kazanamazsan bi daha aynı durumu yaşayacağını düşün başına bi şey gelmez ne geleceğini düşünüyosun ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 9 Şubat 2020; 11:30:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum kendine zarar verdi diye not alırlarsa savcilik mulakatinda zaten torpilim yok onu onume cikarip direk eleyebilirler ben o ara kendimde olmadigim icin soramadim

• Hicbir şey yapamazlar hatta gözükmez bile o , çünkü onun gözükmesi için psikiyatriden onay lazım ki sen psikiyatriye bile gitmemissindir O konuda içini ferah tut :)

• Ez Dınıme Meriyo E kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam Allah razi olsun 😊

• Geçmiş olsun, ilerde herhangi bir sorunla karşılaşacağını düşünmüyorum ben ama gün içinde de ailenden uzak durmaya çalış. Hatta varsa seni seven dayın teyzen onların yanında kalman daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrardan çok zor bir durum gerçekten

• Geçmiş olsun

• Ben ne okudum az önce.
    Konuya gelirsek kayıt yoksa sıkıntı çıkmaz olayı kapat bir dahaki sefere kendine hakim ol elinden bir şey gelmiyorsa sakin kal.
    ayrıca bu ne böyle eğer sıkıntı varsa git babanda falan kal ne biliyim yurda git. aile içi olayın polislik duruma gelmesi doğru değil bir sıkıntı var burada.
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun yukarıdaki hocamın da dediği gibi sevdiğiniz,yanında kalabileceğiniz yakınınız varsa bundan sonra orada kalın. Yoksa kütüphaneye gitmeniz daha iyi olur. 4.5 ay evdeki en haksız en suçlu siz onlar yani onlar haklı olsun her şeye tamam deyip kabul edin çünkü sınava daha yakın zamanlarda böyle şeyler yaşamayın. Forumda görüyorum sizi ve yapabileceğinizi düşünüyorum umarım sınavdan sonra güzel haberinizi alırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam, ne diyeceğimi bilemedim. Arkadaşlar sağ olsun yazmışlar yukarıda, elinizden geleni yapmaya çalışın. Daha sizinle beraber yazın tercih listesi yapacağız hocam, kendinize iyi bakın lütfen.
  • Saolun hocam insallah😊

• Biz babamdan kactik zaten nasil yanina gidiyim.

Keske sakin kalabilsem

• eafur E kullanıcısına yanıt
    Kimsem yok gunduz uyuyup gece calisaam olur mu

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Verim alırım diyorsan olur hocam. İllaki verimin gündüze göre düşük olur ama fazla etkilenmezsen sorun olmaz bence

• Tamam hocam cok saol😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.