< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hocam neden başınıza bela açsın? Cok geçmiş olsun bu bahsettiğiniz şeyler ağır şeyler. Mümkün mertebe muhattap olmamaya çalışın kendi yolunuza bakın. Kütüphaneye falan gitme imkanınız varsa oraya gidin. Para falan sorun ediyorlarsa sabah kendinize ekmek arası bir seyler hazırlayıp Çantanıza koyun kendinizle götürün.
Hiç anlam veremiyorum insan kendi kanından olan birisine Bu süreçte neden kötü davranır? Umarım her şey sizin icin guzel olur. Bi çaresini bulup derse odaklanmaya bakın. Olaylar için de canınızı sıkmayın. Sabır göstermekte fayda var. |
Çok geçmiş olsun hocam, ne diyeceğimi bilemedim. Arkadaşlar sağ olsun yazmışlar yukarıda, elinizden geleni yapmaya çalışın. Daha sizinle beraber yazın tercih listesi yapacağız hocam, kendinize iyi bakın lütfen.
|
Geçmiş olsun, ilerde herhangi bir sorunla karşılaşacağını düşünmüyorum ben ama gün içinde de ailenden uzak durmaya çalış. Hatta varsa seni seven dayın teyzen onların yanında kalman daha iyi olur. Geçmiş olsun tekrardan çok zor bir durum gerçekten
|
Ellerim kesildigi icin ambulanstakiler kendine zarar verdi yazmismidir diye dusundum hocam cunku bana bir sey olursa onlae geldi de bakmadi diye dusunur birileri diye yazmis olabilirler
Insana hep en yakınları zarar veriyor 15 yaşında bir cocuk ablasi dovulurken oturuyor gelip ozur bile dilemiyor. Cok safim hocam. O yuzden boyle herkes sinirini benden cikarabiliyor doverek bayiltabiliyor. Sokakta kaldim dun o kadar soguk ki hava montum bile yoktu ve beni dusunen kimse yine yok oyle yalnizim suan sinavi calismaya basliyicam kimseyi dinlemeden 4.5 ay sonra cekip gidicem saolun |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 9 Şubat 2020; 11:30:34 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|