Şimdi Ara

Yardımcı olursanız sevinirim-başlangıç elektro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay içinde önce bir elektro gitar sonrasında da amfi almayı düşünüyorum.Bir çok türden müzik dinliyorum o yüzden belli bir türde iyi çalan bir alettense her türde ortalama birşey istiyorum.İlk gitar olacağından maksimum 400 liraya çıkabilirim.Uygun cihazlar önerirseniz sevinirim.

Ekstra: Ses çeşitliliği manyetik sayılarıyla orantılıymış sanırım gidip bir müzik markete bana uygun fiyatına ve manyetik sayılarına bakmam uygun olur mu?

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The UC

Yaklaşık 1 ay içinde önce bir elektro gitar sonrasında da amfi almayı düşünüyorum.Bir çok türden müzik dinliyorum o yüzden belli bir türde iyi çalan bir alettense her türde ortalama birşey istiyorum.İlk gitar olacağından maksimum 400 liraya çıkabilirim.Uygun cihazlar önerirseniz sevinirim.

Ekstra: Ses çeşitliliği manyetik sayılarıyla orantılıymış sanırım gidip bir müzik markete bana uygun fiyatına ve manyetik sayılarına bakmam uygun olur mu?

Teşekkürler :)

Müzik markete gitme olayını unut gidince sana bir gitarı çok güzel gösterirler üstüne adamda prosesör bağlayıp bir solo atar sende kanar alırsın eve gelirsin çalmaya çalışırsın pert çıkar hoşlanmazsın :D

Araştırmanı internet üzerişnden yap 400 liraya ikinci elde normal seviyede güzel gitarlar alabilirsin.İbanez gio serisine bak başlangıç için önerebileceğim seridir.Rock - Metal tonlara daha yatkın , ton yelpazesi geniştir.Birde 150 - 200 liraya 15 watlık bi amfi çekersin çal yık ortalığı

• Saolasın bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.