Şimdi Ara

yardımcı olurmusunuz(summerboard hatası SPRİNGBOARDi geri yukleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar az once manuel olarak yama yontemı ıle summerboard ı yuklıyeyeım derken bırseyşerı yanlıs yaptım ve spring bpoard ım sorun cıkardı
    telefon elma ekranında kalıyor bılgısayardan dosya sıstemıne mudahele edebılıyorum ama sprıng board ın orjınal dosyasını degısmem gerek kı acılsın
    cıhazı i tunes ıle onarma yapamıyorum aktıve edıldıgı sım kartı elımde yok ne yazıkkı artı cıhaz sım kılıtlı oldugu ıcın yenı versıyonuda yukleyemem ne yapacagımı sasırmıs durumdayım yardımcı olabılırmısınız lutfgen tskler

/System/Library/LaunchDaemons/com.apple. bu konumdakı
    SpringBoard.plist dosyasına ıhtıyacım var telefonum i phone 4 acaba brılerı bunu bana upload edebılırmı bır yere tskler

bılgısayara ındırıp bılgısayardan kurmayı denıycem i phone pc suite ıle telefona her mudaheleyı yapabılıyorum ama ne yazıkkı telefonu acamıyorum eksık dosya yuzunden bırılerı yardımcı olurmu lutfen tskler
  • şu forumda zamanında az kişiye yardım etmedım ufacık bır dosyaya ıhtıyacım var ne kımse yardımcı olup bır yere upload etdı nede summerboard ı ipa uzantılı nerden bulcagımı soylıyen bırı cıktı yazık emeklerıme valla atıcam bu telefonu çöpe ve bundan boyle kımselerede yardım etmıycem

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.