Şimdi Ara

Yardımcı Olan Tüm Dostlara Teşekkürler Sonunda Topladık !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin.25

bence de kasaya çok para vermişsin, yakından inceledim malzeme kalitesine eyvallah fakat çok büyük, pahalı, ağır ve birazda server tarzı bir kasa. onun yerine hafX 942 alabilirdiniz gayet iyi, büyük ve pencereli (benim için önemli). neyse artık seçiminizi yapmışsınız. fakat asıl dikkatimi çeken neden gtx 7xx serisi dururken bu bütçeye gtx 6xx serisinden almışsınız.

bunu ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

bence de kasaya çok para vermişsin, yakından inceledim malzeme kalitesine eyvallah fakat çok büyük, pahalı, ağır ve birazda server tarzı bir kasa. onun yerine hafX 942 alabilirdiniz gayet iyi, büyük ve pencereli (benim için önemli). neyse artık seçiminizi yapmışsınız. fakat asıl dikkatimi çeken neden gtx 7xx serisi dururken bu bütçeye gtx 6xx serisinden almışsınız.

bunu ben de merak ediyorum

Gtx 770 2gb 256 bit 7000 mhz 1050 cpu idi. Ben bunu alacaktim fakat orada bana mhz den 1000 calalim 6008 olsun 4 gb 256 bit takalim dediler cunku yeni cikacak oyunlar olsun online oyunlar olsun artik 2 ustu gb istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa + Psu 1500 TL

Yardımcı Olan Tüm Dostlara Teşekkürler Sonunda Topladık !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Ağustos 2013; 2:18:54 >
  • Kasa bugün geldi. Benim kanaatim tamamen su adamlar yapmislar... Hak edip etmeme durumu tartisilir ama adamlar yapmislar daha da gelistirilebilir 3lbette ve yine bence herseyiyle kasalar 2 ye ayrilir cosmos ve diğerleri. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx670 hariç kasa güzel
    hele haf stacker gelmeye yakınken ve bu tarz kasalar cosmos olsun haf serisi olsun bunlar az ve öz çıkan modeller o yüzden bence bu kadar para bir kasa için ayrılmışsa en azından bütün yeni ürünler beklenmeli ya da idarelik bir model alabilirdin
    onun yerine idare edecek bir haf-x! alıp vga yı 770 ya da 780 yapabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HibrahimCK

Arkadaşlar imzamda bulunan sistemi satmıştım Bugün itibariyle sizlerlede uzun istişareler sonucu kafanda tasarladığım kasayı topladım. Baız parçalar diğer şubelerden geleceği için elime Pazartesi Salı gibi ulaşacak Sistemi vatan'dan topladım.

Sistemi sizinle paylaşmak isteidm ilerleyen günlerde imzamıda güncelleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

COOLER MASTER COSMOS II PURE BLACK ALUMINYUM FULL TOWER KASA

ASUS Z87-DELUXE INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

CORSAIR HX SERİSİ 80PLUS GOLD 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 CACHE SSD (OKUMA HIZI 450MB / YAZMA HIZI 450MB)

COOLER MASTER HYPER 412S INTEL LGA 775/1155/1150/1156/1366/2011 & AMD AM2/AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU

PIONEER DVR-S20FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

Kasaya dikkat et her an bir deseptikona dönüsüp dünyayı ele gecirebilir..........

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: HibrahimCK

Arkadaşlar imzamda bulunan sistemi satmıştım Bugün itibariyle sizlerlede uzun istişareler sonucu kafanda tasarladığım kasayı topladım. Baız parçalar diğer şubelerden geleceği için elime Pazartesi Salı gibi ulaşacak Sistemi vatan'dan topladım.

Sistemi sizinle paylaşmak isteidm ilerleyen günlerde imzamıda güncelleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

COOLER MASTER COSMOS II PURE BLACK ALUMINYUM FULL TOWER KASA

ASUS Z87-DELUXE INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART

INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

ASUS GTX670 DIRECTCU II GDDR5 4GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM

CORSAIR HX SERİSİ 80PLUS GOLD 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 CACHE SSD (OKUMA HIZI 450MB / YAZMA HIZI 450MB)

COOLER MASTER HYPER 412S INTEL LGA 775/1155/1150/1156/1366/2011 & AMD AM2/AM3/AM3+ İŞLEMCİ SOĞUTUCU

PIONEER DVR-S20FXV 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

Kasaya dikkat et her an bir deseptikona dönüsüp dünyayı ele gecirebilir..........

İlk kutudan çıkardığımda düşünmedim değil :)

• Güzel Sistem
  • Hayırlı Olsun
    GTX 670 4gb olmamış açıkca söyleyim Dengeli gitmek gerekti sistemde Kasa+ Psu dan Kısılıp GTX 780 e gidilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.