Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba ben lineage 2 isimli oyuna yeni başladım sizinde foruma yazdığınız yazılar sayesinde birçok bilgi edindim fakat bu banka yani çoğu oyunda warhouse veya storage sisteminden hiçbir şey anlamadım araştırmama rağmen forumdada bulamadım. ben itemlerimi warhouse keeperdan private storage diyerek bankaya koyuyorum ve okeyliyorum fakat yan karakterimle girdiğimde itemler kasada olmuyor bunun hakkında biraz bilgi verir misiniz yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReYMoRTaL

öncelikle merhaba ben lineage 2 isimli oyuna yeni başladım sizinde foruma yazdığınız yazılar sayesinde birçok bilgi edindim fakat bu banka yani çoğu oyunda warhouse veya storage sisteminden hiçbir şey anlamadım araştırmama rağmen forumdada bulamadım. ben itemlerimi warhouse keeperdan private storage diyerek bankaya koyuyorum ve okeyliyorum fakat yan karakterimle girdiğimde itemler kasada olmuyor bunun hakkında biraz bilgi verir misiniz yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

O sistem ve bu forumdaki bilgilerin hepsi eski çoğu değişti malesef dediğin freight sistemi artık çalışmıyor yan karakterine veya başka birine birşeyler göndermek için mailbox sistemini kullanıcaksın chat ekranına /maikbox yazarak yada sistem menüsünden mailbox a ulaşabilirsin ekranın sağ alt köşesindeki butondan bahsediyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 31 Ağustos 2012; 12:34:51 >

• hmm yardımın için çok teşekkür ederim oyuna gireyim mailbox işini deniyeceğim hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

öncelikle merhaba ben lineage 2 isimli oyuna yeni başladım sizinde foruma yazdığınız yazılar sayesinde birçok bilgi edindim fakat bu banka yani çoğu oyunda warhouse veya storage sisteminden hiçbir şey anlamadım araştırmama rağmen forumdada bulamadım. ben itemlerimi warhouse keeperdan private storage diyerek bankaya koyuyorum ve okeyliyorum fakat yan karakterimle girdiğimde itemler kasada olmuyor bunun hakkında biraz bilgi verir misiniz yoksa ben mi yanlış yapıyorum?

O sistem ve bu forumdaki bilgilerin hepsi eski çoğu değişti malesef dediğin freight sistemi artık çalışmıyor yan karakterine veya başka birine birşeyler göndermek için mailbox sistemini kullanıcaksın chat ekranına /maikbox yazarak yada sistem menüsünden mailbox a ulaşabilirsin ekranın sağ alt köşesindeki butondan bahsediyorum yani

bak herkesi böyle goddess e çekmeye çalışırsanız interludeye player kalmıcak elimizde ayıp oluyor ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

bak herkesi böyle goddess e çekmeye çalışırsanız interludeye player kalmıcak elimizde ayıp oluyor ama :D

interlude server kaldımıki? :D

• var var :D etraf hep interlude server ama hepsi de yunanların elinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

var var :D etraf hep interlude server ama hepsi de yunanların elinde :D

o zaman sana yunanlılarla mutluluklar :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yunan serveri oynamıyorm etrafta sadece yunanlıların 2 günlük serverleri kaldı diyorm, hiç interlude server yok demişti ondan öyle dedim.

bu arada yakınlarda güzel bi server açlcak diyorlar features meatures benm aklıma yattı duyururlar yakında serveri
  • www.l2golden.com açılıcak yakında tavsiye ederim l2 gold hastaları için...
  • benim birkaç sorum daha olacaktı oyun hakkında
    sorularımdan birincisi bu sub-class sistemi araştırmalarıma göre kendi classımızın dışında diğer classlarında skillerimizi almaya yarıyormuş galiba fakat ben bu durumu tam olarak anlayamadım kaç levelden sonra sub-class alabiliyoruz benim levelim şuanda 43 subclass alabilirmiyim?
    ikinci sorum ise bu mentor sistemi nedir veya nasıl kullanılır ?
    şimdiden yardımlarınız için size çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofkillers

www.l2golden.com açılıcak yakında tavsiye ederim l2 gold hastaları için...

c4 müymüş?

@ReYMoRTaL: subclass questi başlatabilmek için 75 lvl olman lazım questi başlatmayı felan bilmiyorsan internetten araştırabilirsin ordan yönlendirirler seni
    ve mentor sistemi demişsin interlude+ lara cevap vermiyorum :D

VE BİRİSİ LÜTFEN BANA TOPLU ALINTI NASIL YAPILIR ÖĞRETSİN CANIM ÇIKTI YAHU!
  • hmm ilgin için teşekkür ederim witchblade ama ben yabancı forumları filan araştırarak mentor sistemini buldum ama subclassı bilmiyordum tekrar teşekkür ederim
  • http://l2-turkiye.tr.gg/SubClass-G.oe.revi.htm bak @VeYsHeLL tarafından oluşturulmş bi site, istediğini bulabilirsin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.