Şimdi Ara

yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkdaşlar ya benim ilk arabam olcak pek bilgim yok hep kulaktan dolma bilgiler var yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim...

13.500 liraya 2001 RENAULT Clio 1.6 RXT araç var benzin-lpg de takılı şehir içi 20 kuruş yakıyormuş temiz araba 145km de yanlız
    2007 model clio 3 hb 1.5 DCi Authentique 110km de dizel

benim sorum söyledir ben araç bir sefer alcam ve tam almak istiyorum dizel benim cebimi çok yakar mı? sonra 2007 modelde arka bagaj kapısında lokal çekiçlendi die kusuru var bu çok değer düşürür mü? arabaların arasında tercih olarak kaldım teşekkür ederim...

• clio parçaları altın değerinde (çok pahalı)
    hyundai era lpg daha mantıklı
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-r19-alize-full-kacirmaa-55501321/detay/
    bu araba az yakar çok kaçar parçası hakkında pek bilgim yok ama ucuz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

clio parçaları altın değerinde (çok pahalı)
    hyundai era lpg daha mantıklı

clio parçaları altın değerinde (çok pahalı)
    şakamısın sen arkadaşım ülkemizde en uygun parçası olan renaultur,birşey bilmeden yazmayın şöyle şeyler güvenip sormuş arkadaş ayıp yatığınız

baya geç oldu msj ama yazma gereksinimi duydum belki almışsınızdir bile aracınızı benim imzamdaki araçtan çok memnunum,eğer senede 15 bin km ve üzeri yapmıyorsanız ne dizel alın derim nede lpg taktırın derim size bir karı olmayacaktır senelik bakımlarında o karı geri vericeksiniz aynı şekilde az km ve en yüksek model benzinli araç tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.