Şimdi Ara

Yardımcı olabileceklere teşekkürler simdiden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bilenler için ufak benim için büyük bir problemim var Td medya isimli firmaya 2013 yılında iki web sitesi yaptırdım. Site demeye bin şahit istese de en azından telefon numaralarımız ve mail adresimiz olduğu için işimizi görüyordu. Bir kaç gün önce arayan kadın görevli, sitelerin artık eskidiğini ve yenisi yapılmazsa silineceğini söyledi. Rakamı da yuksek söylediği için kabul etmedim. Anında iki sitede yayından kalktı. (2 senelik domain ve hosting ücretlerini geçen sene peşin ödediğim halde) Gerçekten 4-5 senede bir site yenilenmeli mi? Yoksa para sızdırmak için yalan mı söylüyorlar? Eski sitemi farklı bir firmaya aynı haliyle taşıyabilirmiyim? Taşıyabilirsem nasıl? Teşekkürler okuduğunuz için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sözleşmenizin detaylarını bilmiyoruz fakat "Site eskidi yenisi yapılmazsa silinecek" gibi bir durum söz konusu değildir. Senelik lisans yenilemesi vs. olabilir ancak söyledikleri saçma ne demek yani her sene tasarım mı yapılacak? Sözleşme senelik mi yapılıyor, ödeme periyodu nasıl bilmiyoruz o yüzden bu kadarını cevaplayabiliyorum. Domainler sizdeyse taşıyabilirsiniz. Hosting yani barındırma td medya firmasındadır diye sanıyorum. O yüzden zaten beğenmediğiniz o tasarım tarihe karışacaktır dosyaları vermezler.
  • Tesekkurler cevap icin. Ilk sene tasarım ve 2 senelik hosting ucreti ödedim. 2013 senesinde. Domain farklı bir firmadaydı. Daha sonra sıkıntı yaşadıklarını söyleyip diger firmadan transfer ettirdiler domaini. 2015 senesinde yine 2 senelik domain ve hosting ucreti ödedim. Son olarak 2017 senesinde yine 2 senelik odeme yaptım. 2019 temmuza kadar odemem yapılmış haldeydi. Arayan hanımefendi siteniz eskidiği için otomatik silinecek dedi ve 3 paket önerdi. Bense aynı şekilde devam etmesini değişiklik istemediğimi hosting ve domain odemesi yapmaya devam edeceğimi söyledim. Eski sitenizi sistemlerimiz desteklemiyor diyerek kapanacağını tekrarladı. Sonuçta telefonu kapattığımızda siteye girdim ve kapandığını gördüm. Biraz benim bilgisizligimden yararlanmaya çalıştıklarını düşündüğüm için size sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreadanor kullanıcısına yanıt
    Dostum çok kısa özet geçeyim. Anlattığınız kadarıyla dolandırılmışsınız sanırım geçmiş olsun. "Eski sitenizi sistemlerimiz desteklemiyor" demek işin bahanesi. Yeni web sitesi yapılması lazım demek para koparmak istemek. Gerçekten dedikleri gibi bir durum söz konusu olsaydı geçişi ücretsiz yaparlar sizi de konuyla ilgili bir kaç gün öncesinden ayrı sonrasında ayrı bilgilendirirlerdi.
    "Daha sonra sıkıntı yaşadıklarını söyleyip diger firmadan transfer ettirdiler domaini" işin koptuğu yer burası zaten Allah aşkına kaç kez sıkıntı yaşarsın ki domain farklı firmada diye? Sizinle işleri bitmiş. Domain bir güzel alınmış. Transfer kodunu vereceklerini sanmıyorum dilerseniz bir konuşun. Genelde CMS'e giriş kısmı kapatılır bu şekildeki durumlarda, müşteri sitede güncelleme yapamaz ancak site açık kalır yine de. Nereden tutsan elinde kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.