Şimdi Ara

Yardımcı Olabilecek Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkada§lar. Ben mac almasam 3500liraya sistem toplasam

Usb şeklinde veya mac os x lisansı alsam

Harddiskimi 2ye bölsem birisine win7 birisine mac os x kursam ios a uygulama ekleyebilir miyim?

Tek derdim var o da mac almadan ios a uygulama koyabilmek
    Teşekkür ederim

Bu arada Mac Os lion x fiyatı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mac OS X işletim sistemini normal bir şekilde PC'lere kuramıyorsun.Şu anda Mountain Lion (Mac OS X 10.8.x) işletim sistemi var en güncel ve App Store'dan satın alınabilir.Cd ile satılmıyor, web üzerinden Apple kimliğine kaydediliyor ve yine App Store uygulaması ile indirip kurulum başlıyor.Bu verdiğim cevap standartlar içindeki durum, ancak Hackintosh gibi şeyler var normal PC'lere Mac OS X işletim sistemini kurmak için.Forumda bununla ilgili bilgiler yer alıyor.Araştırabilirsin istersen.

iOS işletim sistemi mobil cihazlar için olduğundan dolayı Mac OS X' e veya başka bir işletim sistemine(PC tabanlı) kurulamıyor.He onunda yöntemi var mı bilemem ama standartta kuramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Mac OS X işletim sistemini normal bir şekilde PC'lere kuramıyorsun.Şu anda Mountain Lion (Mac OS X 10.8.x) işletim sistemi var en güncel ve App Store'dan satın alınabilir.Cd ile satılmıyor, web üzerinden Apple kimliğine kaydediliyor ve yine App Store uygulaması ile indirip kurulum başlıyor.Bu verdiğim cevap standartlar içindeki durum, ancak Hackintosh gibi şeyler var normal PC'lere Mac OS X işletim sistemini kurmak için.Forumda bununla ilgili bilgiler yer alıyor.Araştırabilirsin istersen.

iOS işletim sistemi mobil cihazlar için olduğundan dolayı Mac OS X' e veya başka bir işletim sistemine(PC tabanlı) kurulamıyor.He onunda yöntemi var mı bilemem ama standartta kuramazsın.

Teşekkür ederim.
    Ben ios a uygulama koymak için mac lazım.
    Herhalde bi macbook pro alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.