Şimdi Ara

Yardımcı olabılecek düzenli çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazda calısmayı dusunuyorum fakat nerden nasıl baslıcagımı bılmıyorum acıkcası zor durumdayım dershane program verdı su kadar soru cozulecek falan gıbısınden allaha sukur kaynaklarımda var ama nerden nasıl baslıcagımı bılmıyorum mat hıc bısı bılmıyorum ve her konudan nerdeyse 100 soru var : (

• dershane bana da güzel bir program vermiş 5 haftalık hangi konuları calısıcağımı falan hep yazmış birebir ona uyucam çünkü dershane başladıgında ona göre devam edilicek derslere. açıkçası galiba biz biraz geç kaldık hocam çünkü çoğu arkadaşım 15 tatilde başlamışlar ygsye matematiği kimyayı bitirenler bile var ama bakalım hayırlısı ben yine erteliyorum ve haftaya ptesi başlıyorum

sende de konular vb varsa özel bir program yapmak için hiç kasma bence ben dershaneme güveniyorum açıkçası ve onların yönelttiği şekilde çalışıcam

bu arada ilk 10 gün tatil hakkı vermiş dershane. ondan sonra telefon ve bilgisayar yasak gezme ve televizyon sınırlı. günde 5 saat ders çalışılacak. bana çok zor geldi bu olay ben bütün tatili gezip tozup bilgisayar başında sabahlayıp aylak aylak geçirmeye çok alışmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 4 Haziran 2012; 8:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tranko buskas

dershane bana da güzel bir program vermiş 5 haftalık hangi konuları calısıcağımı falan hep yazmış birebir ona uyucam çünkü dershane başladıgında ona göre devam edilicek derslere. açıkçası galiba biz biraz geç kaldık hocam çünkü çoğu arkadaşım 15 tatilde başlamışlar ygsye matematiği kimyayı bitirenler bile var ama bakalım hayırlısı ben yine erteliyorum ve haftaya ptesi başlıyorum

sende de konular vb varsa özel bir program yapmak için hiç kasma bence ben dershaneme güveniyorum açıkçası ve onların yönelttiği şekilde çalışıcam

bu arada ilk 10 gün tatil hakkı vermiş dershane. ondan sonra telefon ve bilgisayar yasak gezme ve televizyon sınırlı. günde 5 saat ders çalışılacak. bana çok zor geldi bu olay ben bütün tatili gezip tozup bilgisayar başında sabahlayıp aylak aylak geçirmeye çok alışmıştım

aynen ama ben cok kasmam yinede ilk sozelleri bitireyim diyrm nasl olur ? Hedefin kacti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışma ortamım nasıl
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.