Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var depresyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki senedir bu durumdayım allah rızası için bi yol bulun bana
    Ygs döneminde başladı hayattan gram zevk almıyorum izmirde hazırlık okuyorum 9-4 okulum var okuldan cıkıp eve gidiyorum ordan spora spordan eve sonra pc ye ama ne yapacağımı bilmiyorum masaüstüne bakıyorum kendimi değersiz tipsiz allahın belası biri gibi hissediyorum en yakınlarımın öldüğünü düşünüp hissiz kalıyorum spora gidince mutlu oluyorum cıkıncada ama sonra hep mutsuzum 3 aydır izmirdeyim kızlarla iletişimim yok hep somurtuyorum insanlara negatif enerji veriyorum tek başıma bir yere gidip kimseyle konuşmamak istiyorum ailemle fazla konuşmuyorum kimseyle konuşmak istemiyorum nasıl düzelicem napıcam şuan dersten yazıyorum içimden sürekli küfür ediyorum napmam lazım allah için bir şey söyleyin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shark1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne sporuna gidiyorsun yoksa yürüyüş koşu falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMaroonBereets

Hocam ne sporuna gidiyorsun yoksa yürüyüş koşu falan mı?

vucüt geliştirme
  • Shark1 kullanıcısına yanıt
    Daha ne olsun hocam güzel bir fiziğin vardır birazda bakım yap üstüne başına dikkat et İzmir kızları etrafında dolaşır takma bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shark1

İki senedir bu durumdayım allah rızası için bi yol bulun bana
    Ygs döneminde başladı hayattan gram zevk almıyorum izmirde hazırlık okuyorum 9-4 okulum var okuldan cıkıp eve gidiyorum ordan spora spordan eve sonra pc ye ama ne yapacağımı bilmiyorum masaüstüne bakıyorum kendimi değersiz tipsiz allahın belası biri gibi hissediyorum en yakınlarımın öldüğünü düşünüp hissiz kalıyorum spora gidince mutlu oluyorum cıkıncada ama sonra hep mutsuzum 3 aydır izmirdeyim kızlarla iletişimim yok hep somurtuyorum insanlara negatif enerji veriyorum tek başıma bir yere gidip kimseyle konuşmamak istiyorum ailemle fazla konuşmuyorum kimseyle konuşmak istemiyorum nasıl düzelicem napıcam şuan dersten yazıyorum içimden sürekli küfür ediyorum napmam lazım allah için bir şey söyleyin bana

Hocam aynı durumdayım bende izmirdeyim izmirin neresindesin ve tedavi görüyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreavci4747

quote:

Orijinalden alıntı: Shark1

İki senedir bu durumdayım allah rızası için bi yol bulun bana

Hocam aynı durumdayım bende izmirdeyim izmirin neresindesin ve tedavi görüyormusun?

Yaşar karşısı tedavim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMaroonBereets

Daha ne olsun hocam güzel bir fiziğin vardır birazda bakım yap üstüne başına dikkat et İzmir kızları etrafında dolaşır takma bu kadar

Buraya geldiğimden beri hiçbir kızla konuşmadım bakmadılar bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.