Şimdi Ara

YARDIMA İHTİYACIM VAR[ANLAYANLAR İÇERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım . Fiyat max 1300 TL. Özellik olarak ön kamerası ve arka kamerası iyi olmalı. Selfie çekmeyi severim. Ayrıca telefon kaba olmasın istiyorum. Şık da olsun. Ne önerirsiniz ? Galaxy s4, LG G2, bu fiyat aralığında XPERIA Z var mı ? Ayrıca varsa Z iş görür mü ? Uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü. En az 2 yıl. Bu telefonlardan hangisi beni daha çok götürür. Bir de bunların dışında önerebileceğiniz telefon var mı ??

Yardımcı olursanız sevinirim

• Yok mu kimse yahu ??
  • Nexus 5 dostum,

LG G2 ve S4 e hiç bulaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Nexus 5 dostum,

neden hocam?
  • O fiyata g2derim. S4 te iyi secenek. Z de kaliteli cihaz. Ama suya sokma sokanlar bin pisman. Bu uc cihazi istanbul bilisimde 1200civarinda bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brosandi

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Nexus 5 dostum,

neden hocam?

LG G2 sorunları olan bir telefon, Ölü pixel, sarı leke, ahize problemi.. 10 kullanıcıdan 1 tanesinde bu sorunlar var, o 1 tane olabilme ihtimaliniz var,

S4 Güzel bir telefon ancak, soyulmalar mevcut ve pil sorunu var,

Nexus 5 hem en az 5 yıl güncelleme alacak olması, hem de şık ve tasarımı güzel bir tel olmasından ötürü tavsiyemdir, bir problem de okumadım hakkında.
  • s4 lerde soyulma huyu var ama temiz kulanırsan bır sey olmaz bırde beyz alma ;)
    ama s4 ıyıdır goturur senı uzun zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3222679

s4 lerde soyulma huyu var ama temiz kulanırsan bır sey olmaz bırde beyz alma ;)
    ama s4 ıyıdır goturur senı uzun zaman

Hocam s3e de öyle diyorduk ama şuan kullanılmayacak kadar kasıyor bir çok arkadaşımın ki..
  • be s4 kulandım oyun felan oynamıcaksan kasmaz s3 farklı ben s3 dıye bır sey demedım zaten ;)
  • Kamera bakımından lg g2.Stabilite olarak ise nexus 5. Xperia z ve s4 ten uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.