Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopu yeni aldım daha yeni leptop kullanıcısıyım bişey soracağım laptopum kablosuz ağları buluyor ama girmiyor sifreyi istiyor sifreyi giriyorum bağlanıyor diyor sonra hata veriyor sorun gider diyorum yine biyşey fark etmiyor nedeni ne ne yapmam lazım bi akıl verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALİADNAN

arkadaşlar laptopu yeni aldım daha yeni leptop kullanıcısıyım bişey soracağım laptopum kablosuz ağları buluyor ama girmiyor sifreyi istiyor sifreyi giriyorum bağlanıyor diyor sonra hata veriyor sorun gider diyorum yine biyşey fark etmiyor nedeni ne ne yapmam lazım bi akıl verir misiniz?

Kablosuz ağ sizin mi şifre doğru mu ?
  • benim değil sifre doğru
  • modemi kapat 10 dk bekle yeniden aç ve dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

arkadaşlar laptopu yeni aldım daha yeni leptop kullanıcısıyım bişey soracağım laptopum kablosuz ağları buluyor ama girmiyor sifreyi istiyor sifreyi giriyorum bağlanıyor diyor sonra hata veriyor sorun gider diyorum yine biyşey fark etmiyor nedeni ne ne yapmam lazım bi akıl verir misiniz?

benim değil sifre doru
  • quote:

Orijinalden alıntı: metecan1996x

modemi kapat 10 dk bekle yeniden aç ve dene

başka bağlantı üzerinden girmeyi deniyorum normalde girmesi gerek miyormu sifreyi doğru yazınca ?benimki girmiyor bağlanıyor yazıyor sonra sonra bi sorun oluşuyor sorun gider diyorum yine bağlanmıyor
  • modemler arasıra böyle sorun yaratıyor ilk aldığımızda interneti kurulumu ben yapmıştım modeme şifreyi giriyorum giriyorum girmiyor sonra kapattım 10 dk bekledim açtım denedim girdi bi dene olmazsa teknik servisi ara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

benim değil sifre doru

Modemi kapatıp açmayı denediniz mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.