Şimdi Ara

Yardım!! WD 500GB Harici HDD'im bi anda çok yavaş çalışmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bir senedir Elements 500GB 2.5" 5400RPM USB2.0 modelli hard disk'i sorunsuz kullanıyordum fakat 2-3 ay önce hard diske virüs girdi ve çoğu dosyayı sistem dosyası yapıp gizledi vs. vs. ben uğraşmak istemediğim için yinede kullanıyordum o şekilde herhangi bir yavaşlama olmadan ama 1 hafta önce ne olduysa oldu hard disk çok yavaşladı, veri atarken veri yazarken falan hız hemen hemen 2,5 mb/sn'ye düştü. Birde HDD'ye hangi bilgisayara takarsam takayım 30-60 sn'den önce bilgisayarlar görmüyor ve içindeki dosyalara ulaşmakta bir o kadar zor oluyor.

    Neyse ben bugün önemli verilerimi kurtarıp formatladım fakat değişen hiç bir şey olmadı hard disk hala yavaş hala yavaş. HD tune isimli programla tarama yaptım ama HDD'de sadece 1 tane bad sector buldu. Acaba kasanın içindeki HDD'yi çıkarıp başka bir hard disk kutusuna taksam sorun düzelirmi. Aldığım sonuçlara göre bence sorun HDD'de değil harddisk kasasının içindeki usb kartında. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim acil yardım lütfen!!!!


     Yardım!! WD 500GB Harici HDD'im bi anda çok yavaş çalışmaya başladı Yardım!! WD 500GB Harici HDD'im bi anda çok yavaş çalışmaya başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artistata -- 11 Haziran 2013; 1:31:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.