Bildirim
YARDIM ! ! ! ububtu hakkında....

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kitlemekle ne kastediyorsun sifrelediğin (bir yazılımla) yada gizlediğin (bir yazılımla) -
wındowsta bı dosyayı ozellıklerınden sıfrle flan dedım....sonra ubuntunun yuklu oldugu hdd ye kopyalamak ıstedım kopyalamıyo cd dvd hıcbırseye yedekleyemıyom
-
yazılım degılya windowsun kendı ozellıklerıyle yaptım yapmaz olaydım.....demın tasınabılır bellekle o dosyanın ıcındekı bı resmı wındovs yuklu baska bır pc ye tasıdım ama resım hıc bır sekılde acılmadı.... -
xxxxxthompson nerdesın ya eger forumdaysan yardım et ya acıl durum........ -
eğer windowsun gizle özelliğini kullandıysan bunu ubuntu ya windows bölümünü bağlayarak verilerine ulaşabilirsin -
evet ule yaptım ama senın benden yapmamı ıstedıgın bolumu anlamadım daha dogrusu nasıl yapcamı bılmıyom... -
Normalde windows kurduğun parition ntfs veya fat olur ve linux bunları otomaik olarak bağlamaz bunları sen fstab'ı düzenleyerek bağlıyabilirsin
http://wiki.linux-sevenler.org/index.php/Ubuntu_Dapper_Drake_6.06_Rehberi
gerekli açıklama burda mevcut -
efs ozelliginden bahsediyorsaniz format atip anahtarini kaybederseniz hicbir sekilde acamazsiniz dikkat!!! -
Sanırım bunu kast ediyorsun..gerci ben cevabı bilmiyorum ama anlatmak ıstedıgın b u resımmı???
-
quote:
ferdcasx
efs ozelliginden bahsediyorsaniz format atip anahtarini kaybederseniz hicbir sekilde acamazsiniz dikkat!!!
ya ben hangı ozellık oldugunu blmıyomda qultekin kardesın gonderdıgı resımdekı olayı yaptım ve kılıtı acmadan daha dogrusu onu oyle unutarak ustune ubuntuyu kurdum ve sımdı nasl acacagımı bılmıyorumdosyanın ıcındekılerde benım ıcın cok onemlı....
@qultekin
resım ıcın saol
@xxxxxthompson
onu denedım olmuyo kardes saol....
yokmu bunu bı cagresı yaaaaa.......YARDIMMMM.........HELP..............
-
baksana bi daha windows kur verilerini kurtar daha sonra ubuntuya dön
bi çözüm gibi eğer verilerin hala duruyorsa -
denedım ama olmadı saol kardes....sımdı wındowsculardan yardım ıstıyom onlarda bırkac onerı verdı bakalım onlar olcakmı ISALLAH olur....neyse baska onerıler aklınıza gelırse bana pm atın ltfn.....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X