Şimdi Ara

yardım: TC Kimlik NUmarasından Kişisel Bilgilere Ulaşma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda bir polis arkadaştan rica et GBT yapsın herşeyi çıkıyor
  • pm olarak yolla ikametgahına kadar bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunama

pm olarak yolla ikametgahına kadar bulurum

Aynen
  • arkadaşlar nasıl buluyorsunuz acaba devlet kurumlarındamı çalışıyorsunuz
  • Tc yi Pm at isim soyisim doğum tarihi ana baba adını bulurum. iş yerimizde o sistem var.
  • Elinde banka dekontu varsa o dekontunla ilamsız icra takipbi yap adama karşı
    miktar cok yüksek degilse maksimum 40-50 tl arası masraf yaparsın. dekontu icraya koydugun gün tc nosundan icra kanalıyla hem adresine hemde calıştıgı iş vs var mı görebilirsin.
    Adamın adresine icradan ödeme emri gidince zaten seninle irtibata geçer :)
    İcra olayı kafana yatarsa evraklarına yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: tunama

pm olarak yolla ikametgahına kadar bulurum

Aynen

abi nerden buluyorsunuz? bana da öğretirmisiniz?
  • adam tam bi dolandırıcı cıktı olay şöyle gercekleşti bu şahıs 3 ay önce benim 2 katlı işyerimi kiracı olarak tutdu elimde de kira sözleşmesi var şahıs bu iş yeri üzerinden firma acıyor faturalı cep telefon hatları alıyor 9 aet kadar insanları dolandırıyor benimde kira bedelini su ve elektirik fatuarasını ödemeden kacıyor şuan işyerinde kimse yok anahtarlarda o kiracıda kendisine ulaşamıyorum polise gitdim polis nezaretinde kapıyı açarak tutanak tutdurmak istedim içeride adamın malı yoktur diye gelemeyiz dediler savcılıga suç doyurusu yapcam onlar ilgilenirlermi birde sözleşmede benim tc kimlik nom imzam var adamlar bariz dolandırıcı yarın öbürgün benim başıma iş açarlarmı bana bir yol gösterirseniz sevinirim ben kiradan da faturalardan vazgeçtim yarın öbürgün başıma bir iş acılırmı diye korkuyorum
  • sıkıntıı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.