Şimdi Ara

[YARDIM] Samsung Monte, Kies bağlantı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlarım öncelikle ilk gün sorun yoktu herşey yolunda gitti Kies'i kurdum bağladım gördü filan. Dedim "he sorun yok, sonra da atarım bişeyler" ama bir gün sonra geri taktığımda telefonu. Cihaz Bağlanıyor (lütfen bekleyin) yazısı hep duruyordu Kies'de. Ve şu "Yeni Donanım Bulundu. (altında) MTP Device" yazısı 2 saniyede bir çıkıyor. Her saniye açılıp kapanıyor o yazı.
    Çoğu şeyi denedim. Forumlarda söylenen 16 karakterden fazla dosyaları silin dedi sildim, bişey değişmedi. Harici belleği çıkarıp kendi hafızasını sildim telefonun yine bişey değişmedi. Hatta taktım harici belleği onu da biçimlendirdim sorun yine düzelmedi. Kies'i kaldırdım, kurdum, güncelledim. Yine değişmedi. Evet arkadaşlar sizden yardım bekliyorum lütfen yardım edin. Çok sinirlendiriyor beni bu konu. :/

• bendede olmuştu ilk aldığımda 1 kere sonra kendiliğinden düzeldi heralde kies i xp ye kurduğumdan oldu w7 ye kurduktan sonra hiç bi problem olmadı zaten ben çoğu zaman depolama modundan giriyorum kiesi pek sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 13 Kasım 2010; 15:41:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.