Şimdi Ara

-YARDIM- SAMSUNG EVO SSD 250GB GORUNMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung 850 Evo 250 GB SSD aldım, sata kablosu ile harici olarak laptop'a bağladım fakat bilgisayarım içinde SSD'yi görmüyor.
    Aygıt yöneticisinde SSD'yi görebiliyorum, Samsung Magician programı da laptop'daki diğer tüm hdd/ssd'leri görüyor fakat samsung SSD'yi görmüyor..
    nedeni ne olabilir? windows 7 yüklemek istiyordum yapamadım.
    ekran görüntüleri bu sekildedir, yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
     -YARDIM- SAMSUNG EVO SSD 250GB GORUNMUYOR -YARDIM- SAMSUNG EVO SSD 250GB GORUNMUYOR

• Sata olarak dediğiniz USB ile bağlamışsınız öyle görünüyor. O yüzden Samsung yazılımı görmüyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Sata olarak dediğiniz USB ile bağlamışsınız öyle görünüyor. O yüzden Samsung yazılımı görmüyor olabilir.

ilk önce laptop'da ki normal hdd'yi çıkarıp, onun yuvasına ssd'yi takmıştım.
    sonra bios'da SATA 1 girişinde samsung evo ssd sata 2 girişnde dvd'yi görüyordu..
    bende kuracagım win7 flash disk içindeydi onu taktım usb'den ve bios'u da usb flah diskten baslat dedim.
    sonra windows kurulumuna geçerken kurulacak diski görmedi.. bende harici olarak bağlayayım bakayım dedim son durum bu..
    lakin disk yönetiminde ssd'yi ayrılmamış olarak görüyor burada birşey yapmam gerekir mi?
  • Disk yonetiminden harf atayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.