Şimdi Ara

YARDIM PLSSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER DÜNE KADAR SABAH AKŞAM MU OYNUYORDUMKİ BİRİ AKLIMA GİRİP BAŞKA SERVER ARAYANA KADAR.BENDE BULUP KENDİ PC DEKİ LANCHER'A ADD YAPACAKTIM NEYSE BAŞARAMADIM SONRA BENDE YÜKLÜ OLAN OYUNADA GİRMEDİ.BENDE BÜTÜN DOSYALARI SİLİP TEKRARDAN YÜKLEDİM.SONRA GENE BAŞARILI OLAMADIM.ADMİN BEYİN MSN!SİNİ ALIP ORADA ANLATTIM DERDİMİ AMA NERDE ADMİNDE FOS.NEYSE TANIDIĞIM HERKESE SÖLEDİM BÖLE BİŞE İLK DEFA DUYUYORUM DEDİLER VE KİMSE YARDIMCI OLAMADI BANA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARDAN MAİL BEKLİORUM

SORUN ASLINDA LANCHERLA İLGİLİMİ BİLEMİYORUM VALLAHA LANCHER AÇIP CONNECT DİYORUM SERVER!A BAĞLANIYOR.SERVER BUTONUNA BASIYORUM SERVER'A BAĞLANIYOR DİYOR BAĞLANINCA NİCK VE PASSPORT YAZILAN YER ÇIKMASI LAZIM AMA SERVERDAN BAĞLANTINIZ KESİLDİ DİYOR.BENDE DEDİM BAŞKA BİR SERVERDA OYNIYIM MUONLİNE ANA SERVERA BAĞLANDIM AYNI SORUN SERVER YAZISI ÇIKIYOR SONRA BAĞLANTINIZ KESİLDİ DİYOR.SANIRIM BU BENİM ıp VE pc İLGİLİ BİR SORUN AMA BENDE NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.

ASLINDA İLGİNÇ BİR SORUN NELER DENEMEDİMKİ ADMİNLER KORKUDAN IP NUMARALARINI YAZAMIYORLAR SİTEYE SERVERIN IPSİNİ BULUP ONUNLA DENEDİM GENE BAŞARAMADIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cheby -- 29 Eylül 2005, 11:47:09 >

• bende böyle bi sorunu ilk defa duyuyorum.
  • beyler sorun neymiş biliyormusunuz.
    benim şu hack yapma merakım yüzünden hep
    yüklediğim hack programları benim portlarımla ilgili bir sorun yaratıyormuş
    prog. silince olay bitmiştir
    buyrun gelin mubergama!ya kasalım beraber
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    harita konusunda yardım plsss.
    19 yıl önce açıldı
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.