bu bahsettiginiz Turk serverina nasil girebilirim peki? gerekli pach ve accyi nasil temin ederim?
ya türk serverine bende girmeyi cok denedimde giremedim üye olması ve indirmesini bi türlü cözemedim
quote:
Orjinalden alıntı: faim(PuLse)
Dark Elf assasine ne dersiniz ? benim dusundugum irk ve class bu eger bundan hosnut kalmazsam priest gibi bir class char acmayi dusunuyorum okcu yani archer sevmiyorum koda ve diger oynadigim oyunlarda ozelliklede koda hep asasla oynadim ve asas char severim ...
zor olmasi onemli deil oynadigimda hizli bir char olmasini ve yuksek damage wurmasini istiyorum ... bu konuda dark elf asas iyi olurmu?
seçtiğin ırkın artı yanları olduğu gibi eksi yanlarıda vardır mesela elf magelerde fiziksel savunma yoktur ama attackları yüksektir eğer skill özelliği fazla olan ırk arıyorsan darkelfler buna uygundur human ırkında skill vuruşları çok etkılı olmaktadır yani skilleriyle kurtarır her zaman magelerinde yüksek m.attack olduğu gibi fighterlarıda p.attack yüksektir mesela hem fighter hemde mage özelliği olan charlardan arıyorsan orc mageler mükemmel bir pdefe sahiptir aynı zamanda skilleriyle karşındakını öldürmez işkence çektirirler tank arıyorsan orc fighterlar işini görür dwarflara gelınce onların savunma kabiliyetleri çok yüksektir yani kolay ölmezler...aynı zamanda onlarla zengin olabilirsin
OKcu olmadan ne olursan ol balde dancer ben fazla tutmadim ama dance satarak zengin olun prophet paraya para demiyor siray giriyorlar para icin tab isen extremde fazla oynamican paraya fazla ihtiyac yok mageler mobs uzerınde co ketkili ama def ve hp leri az bana gore ddfs adami cok onemli yoksa olup durursun zatem tek basına kasilmiyor oyunda en azından 50lvl kadar 1i yardim ederse 1gunde 50 lvl olun 2ci gun 60 sonra hafif zorlasir 60dan sorna zorlasiyor 70dan sonra 3 kisilik pt gerek en azından 8kiside exp gelmiyor 3 kisi alcan ketraya dalcan bak expe ^^^ama ketra bolumunde koca pt harap olabiliyor mesala böyle 1 pt ketra ordusu içinde 1dk dayanmaz bu resimdekiler 70 lvl ustu ^^^zuahah ama baya eglenmiştik een uzun ben dayandim kacarak^^^3 bence secimin az def olan charlara dogru yap warlock warlod titan tyrant secimini yap skillerine bak ben 75lvl oldum daha mobs kesemiuom mage catir catir kesiyor seri degilim dance buffla 466 at kspeed 1k speed osla mage dayanmaz zaten catir catir yyatirim bilmem bişe anlatabildimmi abim umarım okunakli yazmısımdır
BU ARADA titanda isen set odunc verebilirim c grade b grade d grade vardir ama d gerek yok bow da ver en azından a gradeye kadar para harcaman fazla olmaz zaten almanda suan cok zor artık az para dusuyor serverda 3 gunden beri buff satarak 450kk kastım 1kkk yapcam +12 bow alcam kafaya taktım
saolun bow deil dagger kullanmak istiyorum asaslar bow kullanmaz heralde :) yani sanirim gosht hunter bu oyundaki adiyla :)
quote:
Orjinalden alıntı: bistur_moonstar
Herkese Merhaba (konunun En altlardinda Extreme lvl78 e kadar filan destekliyor biseyler yazilmis... cevap vermek istedim)
Arkadaşlar serverlar update edildi hepsi Full C4 su an. Hero sistemi dahil herşey var. Sgrade craft edilebiliyor vs...
Biz Tempest (7x) de oynuyoruz. Clanda yaklaşık 50 kiş var hepsi Türk (1i hariç) %90 ı lvl70+... Şu an Aden kalesinin sahibiyiz (2 haftadır. 1 atak+1 savunma ve kaybetmeyi düşünmüyoruz.)
Clan : AngeLBroTHers Lider: Hybrit
Çok seviyeli bir clandır küfür 0 saygı maximum arkadaşlık muhabbet ise süper...
faim(PuLse) extreme e gelirsen Tempest server ini seçmen iyi olur. Bizim dışımızda birçok Türk hala bu serverda. Yanlız server update edildikten sonra oyun biraz daha zorlaştı. Ama yeni başlıyacağın için sana daha zevkli gelecektir.
Saygılarımla.
Evet abi eger extremede ve tempesti secersen tempestin en buyuk en seviyeli ve tek kalesi olan türk clanı biziz her tuülü yardimcı oluruz clanda dostluk arkdaslık cok ust duzeylerde zaten en cok sıkıntı yasanan sey dostluk birlik beraberliktir ki biz bu sorunları coktan asmıs bir clanız Nick : Twincept : Maximum Eger yenilenen c4 sisteminde char açıcaksan okcu aç derim
Clan : AngeLBroTHers Lider: Hybrit
Ghoshunter oyundaki oynaması en karmaşık chardır ben 1 senedir oynuyorum ustası oldum artık kesinlikle açma derim pvp de çok zorlanırsın. Tamam en karizma chardır ama adam kesmek zordur. Extreme gibi bi sunucuda oynamak istiyorsan en önce para charı aç dedikleri gibi, prophet iyi para yapar ama kasmak zaman alır. Benim tavsiyem orc overlord. Şu an pvp sunucusunun birinde tek başıma 50 tane mob u aynı anda kesiyorum. Pvp içinde idealir oynaması zordur overlordu ama forumda arkadaşın biri anlatmıştı zaten nasıl oynanacağını.
Overlord bence siszin için en ideal char hem yakın dövüş ustası hem güçlü büyüleri var. Saç baş yoldurmaz ilk etapta. İngilizceniz varsa şu link e bi bakın hakkındaki herşeyi yazıyor.
resimdeki hatayi veriyor l2 extreme updatei acinca boyle bir hata weriyor ne yapmaliyim ?
arkadaslar en basta C4 u indirdim ve kurdum sonra l2extreme sayfasindan miror 1 i indirdim ve kurdum orda pach yazan updater cikti onu actigim zaman bir hata weriyor bunu bir onceki yazimda belirttim sanirim pachleri cekmiyor ve oyuna giremedim bunun disinda yapmam gereken birsey warmi yoksa pach cekmesini mi beklicegim?
birisi bana nasil pm atabilecegimide yazabilirmi ben bulamadimda :(
"nick (nick yerine pm atacagin kisinin nick ini yazcan) sonra bosluk birak kisi oyundaysa pembe yazi olarak gider kisi oyunda yoksa msj falan gitmez anlamadigin yer olursa sor daha ayrintili solerim
yazi yazilan bolume sadece nick bosluk yazicaim msj o kadrmi? yoksa bir isaret falan yada /w /pm gibi bisiler yokmu ? pachleri bekliyorum bir denicem bakalim saol ... eger yapamazsam yeniden yazarim saol :S
bu isareti " koymaYİ UNUTMA (esc altinda)sonra nick bosluk msj sonra enter bu kadar
tmm simdi oldu onemli olan bu kismiydi zaten kalani kolay :) """"""" koyarim bunu ...
bu extreme serverinda oynayan arklardan biri bana msn verebilirmi acaba?
bu server pach bir turlu cekip oyuna giremedim arkadaslar neden pach ini cekmiyor extremenin ?