Şimdi Ara

YARDIM: O2 Orbit nasıl bir pda ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kucuk bır hatırlatma orbıt elıme subat 2007 de gecmıstı operator(o2 ingıltere) ve gps kullanımı ıcın adamlar soyle dedı contract £45 olursa sıze gps ı belırlı bır ucret karsılıgı kullandırırız ancak bu ucretın aldında hıc bır sekılde hızmet alamassınız dedı bu cıhazın Turkıyede calısabılecegını (gps)olarak sanmıyorum cunku software falan sadece 02 title ıle gelıyor ve ıngılteredekı ayarları yukluyor

ancak elımde imate jasjar da var buna tom tom yukledımwww.ppcwarez.org adresınden offlıne olarak kulabılıyordum yanı adresı ve hızınızı yazıyorsunuz oda sıze yaklasık yolu godterıyor ben sadece map ıcın kullanıyordum (londra)icin ama turkıye harıtasının basarısını bılemıyorum acıkcası bılıyorsunuz bızde var olan yol bır gun sonra olmayabılıyor:)) bunun dısında cıhaz cok guzel sanırım yenı rom u da cıktı ama 02 alınırsa bır crack programının yuklenmesı lazım dıger sım cardları okuyabılmesı ıcın yurtdısı forumlarında xdadevelopers.com da sanırım olması lazım bunları dıkkat edın pıl yaklasık 3 un gıdıyor ekran kalıtesı cok guzel ıslemcısı ıyı ortadakı mouse cok guzel ve de kullanıslı yanlız wi-fi kullanıp net e baglanıldıgında 2 saat gıtmıyor pıl :( cıhaz 2 gb micro sd card desteklıyor

• merhaba wescam.htc p3300 imate jam dan daha ufak.aslında boyutları aynı.ama htc biraz daha ince.ve daha hafif.ayrıca ses kalitesi emin ol jam dan daha iyi.ses kalitesi olarak bu zaman kadar memnun kaldığım cihazlardan birtanesi.saygılarımla
  • gokhantosun merhaba.senin dediğin zannediyorum o2 orbitle alakalı.çünkü bendeki cihazda istanbul haritası yüklüydü.yani tomtomun kendi haritası vardı.ve mükemmel çalışıyordu.ayrıca bir ücret talebi yoktu.ama o2 orbitte o2 operatörü için böyle bir durum varsa onu bilemiyorum.
  • Bazı ülkeler gps için ücret talep ediyor,ben Bulgaristan göçmeniyim ve biaralar çok sık giderdim oraya..
    Orda da aynı olay var (gps'li telefonlar daha yokken sadece gps aletlerinden bahsediyorum) ücret ödenmeden faydalanamıyorsun,, Ancak şöyle bir durum daha var,bir arkadaşımda Garmin lll gps aleti vardı ve bende bir defasından rica edip almıştım aleti ondan ve Bulgaristana gittim,,sorunsuz çalışıyordu..
    Bu da (sanırım) demekki.... gps zaten ücretsiz ama o2 firması cihaza ona göre rom yükleyip satıyor olabilir yada şebeke üzerinden birşekilde belli bir süreden sonra engelleyebiliyor..
  • evet doğru olabilir.
  • benim elimde var O2 xda ne kadar eder kayıtlı deil yurt dışı sizce kaça gider bu cihaz güzel sadece kamerası biraz kötü o kadar diğer herşeyi full
  • üstad bunun yeri bursı değil ama enazından hangi modeli olduğunu yazsaydın bari..
    O2 xda markadır,model değil..
    quote:

Orjinalden alıntı: BUCALI

benim elimde var O2 xda ne kadar eder kayıtlı deil yurt dışı sizce kaça gider bu cihaz güzel sadece kamerası biraz kötü o kadar diğer herşeyi full
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_cool

Bazı ülkeler gps için ücret talep ediyor,ben Bulgaristan göçmeniyim ve biaralar çok sık giderdim oraya..
    Orda da aynı olay var (gps'li telefonlar daha yokken sadece gps aletlerinden bahsediyorum) ücret ödenmeden faydalanamıyorsun,, Ancak şöyle bir durum daha var,bir arkadaşımda Garmin lll gps aleti vardı ve bende bir defasından rica edip almıştım aleti ondan ve Bulgaristana gittim,,sorunsuz çalışıyordu..
    Bu da (sanırım) demekki.... gps zaten ücretsiz ama o2 firması cihaza ona göre rom yükleyip satıyor olabilir yada şebeke üzerinden birşekilde belli bir süreden sonra engelleyebiliyor..

gps zaten her zaman ücretli bir sistem olmuştur navigasyon için kullanılıyorsa. mesela tomtom navigator 150 yürocuk.

ayrıca gps'in bir ülkede engellenmesi mümkün değil. gps sinyalleri serbest bir şekilde dünyaya geliyor uzaydan. elindeki cihaz da o sinyallere göre yerini belirliyor. bulgaristan'ın üstüne gps sinyal süzen bir madde falan yaymışlarsa onu bilemem :)

bu arada rom tarafından yapılan bi engelleme varsa başka bir rom yüklenerek çözülebilir büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 7 Ağustos 2007; 14:16:31 >

• Dostum tom tom 150 avro (yuro yada euro herneyse) olabilir,o programın ücretidir zaten..
    Bende farklı bişey söylemedim,sinyaller havada süzen bi maddeden de bahsetmedim ayrıca..
    Sadece denediğim bişeyden bahsettim okadar,cep telefonuyla da gps deneyimim hiç olmadı..
    quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

Orjinalden alıntı: e_cool

Bazı ülkeler gps için ücret talep ediyor,ben Bulgaristan göçmeniyim ve biaralar çok sık giderdim oraya..

gps zaten her zaman ücretli bir sistem olmuştur navigasyon için kullanılıyorsa. mesela tomtom navigator 150 yürocuk.

ayrıca gps'in bir ülkede engellenmesi mümkün değil. gps sinyalleri serbest bir şekilde dünyaya geliyor uzaydan. elindeki cihaz da o sinyallere göre yerini belirliyor. bulgaristan'ın üstüne gps sinyal süzen bir madde falan yaymışlarsa onu bilemem :)

bu arada rom tarafından yapılan bi engelleme varsa başka bir rom yüklenerek çözülebilir büyük ihtimalle.

• ben de cep telefonuyla alakalı bişiyden bahsetmedim zaten. genel söyledim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.