Şimdi Ara

[YARDIM].Net Framework Yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette bulabildiğim şeyleri denedim fakat bir türlü .Net Framework 4.0 yükleyemedim.Hiç bir şekilde .Net Framework yüklü değil.

Böyle Bir sorunlar karşılaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feronimo1 -- 19 Mart 2017; 17:3:1 >

• .NET Framework 4ün bilgisayarının bir parçası olduğunu söylüyor. Yani kısacası Framework 4 bilgisayarında yüklü. Sana tavsiyem denetim masasından programlar ve özellikler menüsüne gidip, windows özelliklerini aç kapat sekmesinden frameworkün açık mı kapalı olduğuna bakman. Kapalı ise oradan açabilirsin
  • dogangultekin D kullanıcısına yanıt

böyle nasıl olmalı?
  • .NET Framework 4.6 Advanced Services kutucuğunun işaretini kaldır sadece .NET Framework 3.5 işaretli kalsın. Ama daha sağlıklı olsun istiyorsan iki kutucuğunda işaretini kaldır sonra bilgisayarını yeniden başlat. Tekrar bu menüye gel ve .NET Framework 3.5 i işaretle, yüklemeyi yapacaktır ondan sonra da tekrar yeniden başlatıp kullanabilirsin.
    Malasef Hala aynı
  • O zaman şunu yapmayı deneyelim. Bu biraz daha çetrefilli ama kesin bir çözüm. Bir windows 8 veya 8.1 kurulum dosyasının olması lazım. Bu dosya iso formatında olursa iyi olur. Bu kurulum dosyasını ya usb ye atıp bilgisayara takmalısın ya da daemon tools ile bir sürücüye aktarmalısın. Bunu yaptıktan sonra ya başlat menüsüne girip komut yöneticisi veya komut istemi yazıyorsun, çıkan uygulamaya sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyorsun. Çıkan siyah ekrana sağ tıklayıp şu komutu yapıştır.
    Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:x:\sources\sxs /LimitAccess
    Ama burada dikkat etmen gereken husus şu: kalın olarak yazdığım Source:x: komutundaki x harfi kurulum dosyasının nerede olduğunu gösterir. Sen kurulum dosyasının olduğu sürücünün harfine bakıp ona göre o harfi değiştirmelisin. Örneğin; Source:d: veya Source:e: vs gibi.
    Komutu yazıp enter a bastıktan sonra yüklemeyi yapacaktır. Bu framework 3.5 yüklemesi. Bilgisayarı sonra tekrardan yeniden başlat. Açıldıktan sonra da bu linkten framework 4ü indirip, kur.
    https://download.microsoft.com/download/9/5/A/95A9616B-7A37-4AF6-BC36-D6EA96C8DAAE/dotNetFx40_Full_x86_x64.exe
    Eksiksiz uygularsan sorun kalmayacaktır.

Sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft.NET Framework Hata !
    13 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.