aynı kartı 7-8 ay zamanında kullandım ıyı karttı. forumdan bır kac arkadaş cf yaptıhalada kullanmaktalar. fakat artık zmananı gecmıstır. hıc cf ıcın para yatırmayın. en cok 200 tl eder o kart. en güzeli 400-500 tl vericek iseniz ustune. o kartınızı sahıp asus v2 top hd 7950 satın almanızdır. sıfır olarak.
hocam tamam kartı sattım aldım 7950 diyelim anakartım müsait 3 slot harcamasına onada tamam 2700k ile cf yaparsam bu karttan 2 tane verim alırmıyım ? darboğaz falan diyorlar çünkü ben bu işlemciyi kafadan 5 sene değiştirmem h110 ile 5.0da max 58c gördüm 20 dk çalıştırdım (h110'un fanlarını akasa viper ile değiştirdim ve kasa midtower olduğundan dışarıda duruyor radyatör) ekran kartlarındanda hiç anlamıyorum arkadaş ya 2 sene muhtemelen bana yeter 7950 sonraki 3 sene için cf yaparmıyım onu de hele bana bu arada ilgine teşekkürler vatanda buldum en ucuz yurt dışından 690 liraya falan geliyo vatanda 735 değmez 45 lira için beklemeye, nereden alabileceğim konusundada yardımcı olursan içerisinde insanların bulunduğu belgesellerde dişinin erkeğe yapabildiği herşeyi yaparım hocam sana
Not : Vatanda herzamanki gibi stok yokmuş görmedim.
cf de ıslemcınız sıkıntı yaratmaz. vatandan alınız. en uygun fiyatlı orada çünkü.
teşekkürler hocam stokta yok vatanda dışarıdan getirecez artık.
Aslında hala crossfire yapan arkadaşlardan da bilgi alsak çok iyi olurdu . kafam karıştı açıkçası..
bu arada gitti gidiyorda 220 tl ye gördüm 1 adet 6850 Cyclone oc/pe bi araştır istersen acelen varsa. ben açıkçası şu anda kararsız kaldım ...
ya benimde aklıma yatmıyor bu kart artık ben değiştirmek istiyorum 200 gibi sana satayım hocam sende kurtul bende kurtulayım :)
bence acele etme biraz daha bekle CF yapan arkadaşlardan da belki fikir ediniriz. :)
hayırlısı bakalım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme