Şimdi Ara

YARDIM |Mortal Kombat Komplete Edition Grafik Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: dtyrone

quote:

Beyler benim oyunda kasma yok ama bazı yerlerde grafikler dağılıyor çamur gibi oluyor ve adamlar görünmüyor o esnada ama dövüş devam ediyor. Böyle nasıl anlatsam bilemedim değişik bir sorun Daha önce karşılaşan var mı ? Ve de çözümü bilen ?

Arkadaşlar resimde ekleyim bi fikir oluşsun en azından ;

http://i.imgur.com/WGDEs6o.jpg?1

http://i.imgur.com/oBtZW8h.jpg?1

Normal tekme, yumruk vs ya da combo yaparken sorun olmuyor ama misal Cyrax ile yere bomba bırakıp patladıktan sonra ekran aynı bu resimlerdeki gibi oluyor 2-3 saniye boyunca grafikler dağılıyor. Orjinal almayı düşünüyordum ancak bu hata canımı sıkıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen ? Ona göre oyunu satın alıcam da.

Arkadaşlar yok mudur bunun bi çözümünü bilen ? 1 haftadır denemediğim şey kalmadı. Oyunda zerre kasma olmamasına rağmen üstte bahsettiğim yerlerde grafikler dağılıyor. İngilizcem pek yok bununla alakalı yabancı kaynaklarda bir çözüm varsa ve yardım ederseniz çok memnun olurum :) Önceden konsolda oynardım ama geçen sene konsolu satınca hazır oyun pc'ye çıkmış bi deniyim sonra da steamden satın alayım diyordum. İyi oynadığım bir oyundur online kapışırım falan diye ama bu sorun deli etti beni.

Not: En güncel oyunlarda bile en kötü mediumda kasmadan oynuyorum ilk defa böyle birşey başıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtyrone -- 3 Ağustos 2013; 1:53:36 >

• Bu mesajı 3 defa farklı yerlerde yazdım 1 kişi bile yardım etmeye çalışmadı neyse oynamak kısmet değilmiş sağlık olsun diyelim yapacak birşey yok (:
  • quote:

Bu mesajı 3 defa farklı yerlerde yazdım 1 kişi bile yardım etmeye çalışmadı neyse oynamak kısmet değilmiş sağlık olsun diyelim yapacak birşey yok (:

merhaba..oyunu kurdum bu gün dediğin gibi bir hata oluyor bende de..scorpion ile zincir attığımda yuklediğin resimlerdeki gibi dağılma oluyor sonra düzeliyor..yardım edecek biri olursa çok seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjFahrettin

quote:

Bu mesajı 3 defa farklı yerlerde yazdım 1 kişi bile yardım etmeye çalışmadı neyse oynamak kısmet değilmiş sağlık olsun diyelim yapacak birşey yok (:

merhaba..oyunu kurdum bu gün dediğin gibi bir hata oluyor bende de..scorpion ile zincir attığımda yuklediğin resimlerdeki gibi dağılma oluyor sonra düzeliyor..yardım edecek biri olursa çok seviniriz

Kimse yardım etmez hocam son zamanlarda çok kendine müslüman bi yer oldu buralar(: Sorunu çözmeyi geçtim bu mesajı yazdığım kaç tane konuda görmezden gelindim hep en azından bi yardım etmeye çalışan biri çıksaydı gam yemezdim :) Ben sildim oyunu sen umarım çözersin. Silmeden önce ekran kartı driverını, directx falan güncellemiştim işe yaramamıştı gerçi ama belki sende işe yarayabilir bi dene istersen.

• Ekran kartı driverlerini indir düzelebilir belki
  • Driver güncelle bi de öyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Mortal Kombat X Kilitli Modlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.