Şimdi Ara

Yardım Lütfen..N73 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    N73 almaya niyetliyim.Ancak birkaç sorum var beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

N73 mü,n73 music edition mu alayım,hangisi daha iyi sizce?Birde n73me var bu ne demek sonradan mı yükleniyor 'me' haline getiriliyor.?
    Birde bu versiyon olayı ne demek?Sonradan mı yükleniyor?N73 aldığımda versiyonuna bakayım mı,hangi versiyonlu olanı alayım?..

Gördüğünüz gibi bu sorularla kafayı yedim kaç gündür..
    Cevaplarını ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler,Allah razı olsun.

• http://forum.donanimhaber.com/m_6943768/mpage_91/key_club%2Cnokia%2Cn73/tm.htm

Bu konular boş yere açılmıyor, telefona özel koskoca topic var, lütfen bu şekilde forumu kirletmeyin.

Bu konu tez zamanda kilitlenir şahsi fikrimce
  • üzüldüm yaw,bir cevap verip yardımcı olsaydın sonrada eleştirini yapsaydın keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 8 Mayıs 2007; 12:24:00 >
  • N73 ile N73 ME arasında donanımsal fark bulunmuyor, sadece N73 ME de 3.5mm jack girişi mevcut bununla da çok çok kaliteli ses alman mümkün, bunun harici N73 ME 2 gb hafıza kartıyla ( ki artık N73 de öyle geliyor) ve daha iyi bir kulaklıkla geliyor, birde yazılımı farklı hepsi bu. N73 ve N73 ME tamamen aynılar yani.

N73 ME = N73 Music Edition

Düz N73'e programla N73 Music Edition yazılımı yüklenebiliyor.

Versiyon, cihazının yazılım sürümüdür. En son sürümü kullanmak herzaman en iyisidir Nokia cihazlarda, cihazı aldığında *#0000# yaparsan versiyonu görürsün.

Versiyonu güncellemek için Nokia'nın sitesinden Nokia Update programını kurmalısın, daha sonra cihazı bilgisayara bağlamalısın (forumda bulabilirsin nasıl yazılımının yükseltildiğini) sistem otomatik olarak hangi sürümü kullandığını tespit ediyor, son sürümse bunu sana belirtiyor, yok değilse yenisini yükle diyor.

N73 aldığında istediğin versiyonlusunu alabilirsin dediğim gibi kendin güncelleştirebiliyorsun ancak bunu mutlaka yapmalısın bilhassa ilk çıkan N73 yazılımlarında ciddi problemler mevcut idi. Ancak cihazı sıfır alıcaksan ozaman pek problem yok, son versiyonlardan biriyle gelicektir ürün.

• Aleyküm Selam

N73 almalısın, bugunlerde 2gb hafıza kartı hediyeli... Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

http://forum.donanimhaber.com/m_6943768/mpage_91/key_club%2Cnokia%2Cn73/tm.htm

Bu konular boş yere açılmıyor, telefona özel koskoca topic var, lütfen bu şekilde forumu kirletmeyin.

Bu konu tez zamanda kilitlenir şahsi fikrimce

çok doğru
  • çok teşekküğr ederim sky__walker.Açıklamalrından n73me almamın daha doğru olduğunu anlıyorum.N73 me alacağım..sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede n73 almalısın kampanyada war hazır
  • N73 ME alacağım inşallah.N73 düzden saha üstün özellikliymiş arkadaşlar öyle diyor.
  • tabi ya n73 almanın tam sırası ereyonda 790 ytl civerında ve 2 gb kart hediyeli
  • onlar dandikmiş o fiyattakiler.mesela bakırköy nokia shopta 840 milyon.sağlam yer en azındaın .bilmiyorum katılır mısınız bu konuda bana?
  • bunlar hurafe, ne demek onlar dandikmiş, insanlar piyasada cihazları uygun fiyata satan rakiplerle baş etmek için bu tip yalan dolan laflar çıkartıyor.

Sevgili arkadaşım, ben ereyondan 7-8 kez telefon aldım, cihazın birinde bir tuşu yanmıyordu, tek mesajla değiştirdiler, son derece iyi çalışan bi firma.

Devir hesap kitap devri, güvenilir olduktan sonra bi firma diğerini 5 ytl daha bile ucuza veriyorsa ordan al cihazı.

Düz N73 alıcaksan şiddetle ereyondan almanı öneririm, fiyat avantajı var diğer yerlere göre. Yok eğer N73 ME istiyorsan ereyonda kvk/genpa garantilisi yok, o nedenle onun için başka yerleri araştırmalısın
  • N73 al gitsin 2 gb veriolar zate şimdilerde...sonradan ME yaparsın onu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

bunlar hurafe, ne demek onlar dandikmiş, insanlar piyasada cihazları uygun fiyata satan rakiplerle baş etmek için bu tip yalan dolan laflar çıkartıyor.

doğru yani ithalatçılar farklı.Bazıları diyor nokia fabrikalarının en iyisi finlandiada.başka ülkelerdeki fabrikaların ürettiği cihazlar daha ucuz kalitesiz..v.s. bir sürü şey söylyorlar.dediğine katılıyorum.bence fiyat rekabeti.Ereyon nerede tam olarak ben güngörende oturuyorum.?
  • Aldığımda hangi versiyonu alayım sizce.
    araştırdığım versiyonlar:
    n73me:3,0705,1,031
    n73:3,0704,1,01,
    iyi versiyon dedikleri:3,06490,0,1 30,11,2006
    Son versiyon hangisi şuan.sadece son versiyonu öğrenip bir kağıda not edip alırken orada içinden son versiyon olanı seçip satın almak istiyorum.teşekküğrler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.