Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mac book pro retina aldım maveriki yükledim. bir arkadaş 128 gb usb bellek hediye etti.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/corsair-voyager-cmfls3-128gb-ls-128gb-usb-3-0-flash-bellek-fiyati,110649.html
    usb bellek linki yukarıda. taktım görmedi.hiç bir şey çıkmıyor. sadece mavi lambası birkaç kez yanıp sönüyo okadar. diğer mac olmayan pc me takıncada canavar gibi çalışıyor. şimdi ne yapmalı belleği mi kaldırıp atmalı yoksa mac bilgisyaraımı?yoksa bana yardım edecek bir babayiğit yokmu?
    bir yardım lütfen.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bmwxrayd

Arkadaşlar Mac book pro retina aldım maveriki yükledim. bir arkadaş 128 gb usb bellek hediye etti.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/corsair-voyager-cmfls3-128gb-ls-128gb-usb-3-0-flash-bellek-fiyati,110649.html
    usb bellek linki yukarıda. taktım görmedi.hiç bir şey çıkmıyor. sadece mavi lambası birkaç kez yanıp sönüyo okadar. diğer mac olmayan pc me takıncada canavar gibi çalışıyor. şimdi ne yapmalı belleği mi kaldırıp atmalı yoksa mac bilgisyaraımı?yoksa bana yardım edecek bir babayiğit yokmu?
    bir yardım lütfen.
    Teşekkürler

Verileriniz yoksa eğer exFat formatında biçimlendirmeyi dener misiniz?

• valla güzel insan ve güzel kardeşim ilönce ilgilendiğin ve verdiğin cevapiçin çok teşekkür ederim. her şeyi yaptım exfat ntfs hatta fat 32 ama tık demedi. arkadaşı aradım getirdi onunkinide taktık oda görmedi. fakat normal pc de harika çalışıyor. yardımların için teşekkürler.
  • p4mdut kullanıcısına yanıt
    kusura bakma cevabı sana yazdım fakat forumda nereye yazacağımı bilemediğim için yanlış yere yazdım yinede yardımın için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.