Şimdi Ara

Yardım lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üretim yapan küçük bir şirketle kar ortağı olma durumunda ( Bizim yapacağımız, ingilizce yapıyla birlikte web sitesini yenilemek ) yurt dışına toptan satış yapmayı hedefliyoruz. Sormak istediğim; haberim olmadan site üzerinden iletişime geçilmesinin ve dışarıda bırakılma olasılığımın önüne nasıl geçerim?? Tekrar etmek isterim; site üzerinden parça satış değil, çoklu satış yapacağız... Contact bilgileri kısmına da üreticinin adres ve iletişim bilgileri girilecek... Fikir iletecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, çok makbule geçecektir.



  • iletişim sayfanızdaki iletişim formu üzerinden gidecek maillere yönlendirme yaparak kendi şahsi mail adresinize yönlendirebilirsiniz. böylece iletişim formu üzerinden size gönderilen tüm maillerin bir yedeği de size düşmüş olacaktır.
  • mail kodlarının içine kendi mailinizi de tanımlarsanız olur ancak bu soruyu sorduğunuza göre büyük ihtimal siz tanımlayamazsınız. yazılım bilgisi olan ve web sayfasının içeriklerine tam erişimi olan programcıdan yardım almalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.