Şimdi Ara

Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wow benim hep başlamak istediğim satın aldığım sonra 3 gün içinde laptopumun çökmesiyle oynayamadığım bir oyun.Şimdi yeni laptop aldım .Bir kaç sorum olacak laptopumun linkini atmakla başlayayım ilk önce ..

LAPTOP :https://www.teknosa.com/urunler/125033419/casper-f6007200-8t45t-g-gold-notebook?gclid=Cj0KCQiAgNrQBRC0ARIsAE-m-1xqmQccMHtZo2o1mMAwmX1YzdfTv0g-DECo8HBzIdHEMhapSs94FC8aAp8BEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

1)Arkadaşlar laptopum oyunu kaldırır mı gene aynı vaka yaşar mıyım laptop tertemiz bu arada hiçbir sıkıntısı yok .
    2)Oyuna 1 level mi yoksa max levelinda mı başlamam lazım sizce(paketle gelen açmma hakkı) ?
    3)Ve oyunda yardımcı olabilecek türk arkadaşlar var mı varsa nerededir
    4)Ve son olarak sizce bu oyuna başlamalı mıyım diğer tüm oyunlardan ciddi anlamda sıkılan biri olarak ?

Uzun lafın kısası çok oynamak istiyorum ama oyunun güncel durumunu bilmediğimden ve yaşadığım pc olayından sonra biraz çekingenim yardımcı olursanız sevinirim :)

• Burada ilk mesajı bu tip olan insanlara cevap verilmez pek. Sana tavsiye, yol yakınken ya google üzerinden yada forumda arama yaparak cevaplara ulaş.
  • A mí sé A kullanıcısına yanıt
    Eskiden hesabım vardı ama hatırlamıyorum direk faceden bağlandım şimdi :)
    Zaten sabahtan beri forumdayım okuyorum son konulardan itibaren ama genede kesin teyitler almak daha çok içime sinicek :)
  • aschil kullanıcısına yanıt
    1)Pc'yi ya bunu alıcaktım ya hiç olucaktı :)
    2)Bu konuda teşekkürler güzel bir açıklama olmuş
    3)Bu tarz oyunlarda kontak kurabileceği beraber bişiler yapabileceği kişiler ve klan arıyor insan ondan sormuştum
    4)Sabahtan beri forum youtube bakıyorum zaten büyük ihtimal başlıcam ama dediğim gibi en büyük korkum gene pc açısından aynı şeyin yaşanması o yüzden yüklesem bile oyun ayarlarını baya bir düşürmeyi düşünüyorum aynı sıkıntıyı yaşamamak için herhalde baya bir faydası olur diye düşünüyorum.

Yardımın için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.