Şimdi Ara

Yardım!! LG Optimus 4X HD vs Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar ben bu konuyu uzun süredir araştırıyorum. Fakat hala bir karara varabilmiş değilim. Bu konuyla ilgili çok siteye baktım. Ama hepsi farklı şeyler söylüyor. Ben birde kullanıcının kendi ağzından duymak istedim. Genel performansa baktığımızda S3 daha iyi gibi duruyor. Ama GSMArena'da, PhoneArena'da ve Engadget'de gördüğüm kamera çekimleri beni "İki arada bir derede" bıraktı. Benim telefon alırken ki kriterlerim şunlar:

1) Kamera
    2) Ses (Kulaklık değil kendi mono hoparlorunun sesi)
    3) Genel Performans (Uyglamaları açma hızı, gezinme falan filan)
    4) Pil ömrü
    5) Kasa sağlamlığı
    6) Oyunlar (Tegra 3'ü katmanıza gerek yok, En sevdiğim oyun Modern Combat 3)
    7) Wi-fi indirme hızı çekim gücü

En kararsız kaldığım konu ise kendi mono hoparlorunden çıkan ses, bu konuda S3 un mu daha cok sesi cıkıyor 4X in mi?

Engadget:
    http://www.engadget.com/2012/07/09/lg-optimus-4x-hd-review-runner-up-to-the-quad-core-throne/

GSMArena:
    http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4x_hd_p880_review-review-780.php

PhoneArena:
    http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-4X-HD-Review_id3059/page/3

Yardmılarınızı bekliyorum.

• lg optimus 4x hd hem daha ucuz 300-400 tl fark war bunudu gözardı etme bence
  • dış hoparlör s3te daha yüksek ve daha kaliteli ses veriyor. Ancak 4xhd kutu içeriği daha fazla(yedek batarya, ekran koruyucu vb). Hem lg 4x 4.1 jellybean güncellemesini alacakmış lg açıklama yaptı. Bence 4x hd al
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

lg optimus 4x hd hem daha ucuz 300-400 tl fark war bunudu gözardı etme bence

Zaten 4X alırsam sıfır, S3 alırsam ikinci el alıcam o yüzden nerdeyse aynı paraya denk geliyor Ama yine de haklısın, bunuda göz ardı etmemek gerek.
  • 2. el alıcaksan tanıdığından almaya çalış öbür türlü sıkıntı çıkıyor çalıntı telefonlar felan çok var sonra yeni imei atıyolar ilanda ucuza satıyolar sebebine bakmak lazım tanıdıktan alcaksan 2. el s3te iyidir ama benim düşüncem sıfır lg 4x hd
  • quote:

2. el alıcaksan tanıdığından almaya çalış öbür türlü sıkıntı çıkıyor çalıntı telefonlar felan çok var sonra yeni imei atıyolar ilanda ucuza satıyolar sebebine bakmak lazım tanıdıktan alcaksan 2. el s3te iyidir ama benim düşüncem sıfır lg 4x hd

4X'in kamerası nasıl bi söyler misiniz? Bazıları 3.2 Mgpx el gibi diyor. Ama yukarda attığım linklerde ki fotolarda gayet güzel ve net fotolar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf-cartel

dış hoparlör s3te daha yüksek ve daha kaliteli ses veriyor. Ancak 4xhd kutu içeriği daha fazla(yedek batarya, ekran koruyucu vb). Hem lg 4x 4.1 jellybean güncellemesini alacakmış lg açıklama yaptı. Bence 4x hd al

Peki 4X'in hoparloru S3 kadar olmasa bile nasıl mesela hangi telefon kadar çıkıyor? Size zahmet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root
    12 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burda sana ne kadar söylesek boş :D kullananların başlığı war ordakilere sorabilirsin bende sormuştum gayet iyi dediler ayrıca güncellemeri olmuş daha da iyileşmiş demişlerdi . en iyisi sen bir ara teknoloji marketlerine uğra daha detaylı incele :)
  • karşılaştırma yapamam çünkü diğer modellerden hiç kullanmadım. sen en iyisi bir teknoloji marketlerine uğra ince ince araştır cihazı
  • quote:

burda sana ne kadar söylesek boş :D kullananların başlığı war ordakilere sorabilirsin bende sormuştum gayet iyi dediler ayrıca güncellemeri olmuş daha da iyileşmiş demişlerdi . en iyisi sen bir ara teknoloji marketlerine uğra daha detaylı incele :)

biraz bazı şeylere takıntılı bir insanımda Saolun yardımlarınız için.
  • önemli değil tabi içine sineni alıcaksın sonra keşke dememek için.onun için en iyisi görerek ve deneyerek almak
  • Bu yüzden çok araştırıyorum. Çünkü bir kere başıma geldi, fazla araştırmadan almıştım önceki telefonu sonra pişman oldum
  • kolay gelsin dostum hayırlısı. bende bu telefona çok niyetlendim 2 hafta araştırdım sonra maddi sebeplerden dolayı motorola razr xt910 almaya karar verdim.
  • Saol. Hayırlı Olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobi

quote:

Orijinalden alıntı: mstf-cartel

dış hoparlör s3te daha yüksek ve daha kaliteli ses veriyor. Ancak 4xhd kutu içeriği daha fazla(yedek batarya, ekran koruyucu vb). Hem lg 4x 4.1 jellybean güncellemesini alacakmış lg açıklama yaptı. Bence 4x hd al

Peki 4X'in hoparloru S3 kadar olmasa bile nasıl mesela hangi telefon kadar çıkıyor? Size zahmet..

sana şöyle söyleyeyim galaxy w gibi bi hoparlörü var ses kalitesi fena değil ama ev dışında kullanacaksan kendini duyurmakta biraz zorlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf-cartel -- 5 Şubat 2013; 20:38:31 >

• Yorumunz gözükmüyor. Onay bekliyor diye bir şey yazıyor.
  • Aynı fiyatta alinacaksa tartismasiz s3

Yazilim desteği acisindan

Su an s3 4.1.2

4x ise 4.0.3 (seneye ancak 4.1.1 alabilir)

Ayrıca 4xde görüntülü arama özelliği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

Aynı fiyatta alinacaksa tartismasiz s3

Su an s3 4.1.2

Yanlışınız var. Görüntülü arama yapamayan One X, 4X'de bildirim ledi yok . Bu arada saolun güncellemeyi ben bu sene alır diye düşünüyodum eğer seneye alacaksa kesinlikle S3
  • quote:

quote:

Su an s3 4.1.2

Yanlışınız var. Görüntülü arama yapamayan One X, 4X'de bildirim ledi yok . Bu arada saolun güncellemeyi ben bu sene alır diye düşünüyodum eğer seneye alacaksa kesinlikle S3

4x hd ana konusunda ilk sayfaya bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Su an s3 4.1.2

4x hd ana konusunda ilk sayfaya bakmani tavsiye ederim

Emredersiniz yüzbaşım!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.