Şimdi Ara

Yardım lazım? Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ingilizcede bilmeyince zorlanıyorum, bilgilerimde eskide kalmış :) sizlerden bilgi desteği almayı umuyorum, (forumda 6 sayfa gezdim fakat konular güncel, benim sorunuma rastlamadım, bu sebeple başlık açtım)

Bugün sistemime yeni bir monitör aldım,

Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör (https://www.casper.com.tr/monitor/casper-excalibur-27-monitor?code=M.E27QHD-G&id=9796)

fakat 60hz nin üstünü göremiyorum,

anakart asus h97m-e

işlemci i5-4670k

12gb ram

ekran kartım AMD Radeon (TM) R7 370 (asus R7 370 strix https://www.asus.com/tr/SupportOnly/STRIXR7370DC2OC4GD5GAMING/HelpDesk_Knowledge//)

sistem eski sayılır, bu ekran kartı ile bu monitörü Casper Excalibur M.E27QHD-G kullanamıyormuyum :)?

DP ile bağladım tık yok, (ekrankartı kitapçığında kaç versiyon olduğunu görmedim, tahminim ilk versiyondur 1 varsa 1 dir , monitör 1,2)

HDM1 ile bağladım, ekran kartı ayarına tıkladığımda ekran kararıyor, bağlantı gidiyor (sinyal yok diyor) veya film vs açtığımda,

HDM2 ile bağladım görüntü var 2,5k fakat 60hz,

ne yapmam gerekiyor, sorun ekran kartının desteklememesimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamtr34 -- 26 Ocak 2021; 21:44:28 >

• Yardım lazım? Casper Excalibur M.E27QHD-G Monitör

cevabı buldum, aynı durumda başkası olursa, günlerce cvp beklemesin, bakıp anlayabilsin diye resim yükledim,

bir ekran kartının desteklediği çözünürlük & Hz, ekran kartının modlarını görüntüleyerek anlaşılıyor. sorun ekran kartı yaşlı :)

• Ekran kartıyla alakası olduğunu düşünmüyorum hocam. Monitör 120hz iyi 1080p'de veriyor bence.

• bambamtr34 B kullanıcısına yanıt

kanka o ekran kartının ve işlemcinin 3k görüntüyü kaldırması mümkün değil sen 2k yani 1920x1080 120Hz devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.