Şimdi Ara

Yardım lazım arkadaşlar!Başım laptop ile dertte!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Laptop ile başım dertte Toshiba Satellite A300 1EC Laptop almıştık 7-8 yıl önce bir ara masaüstü de aldık masaüstü alınca laptop'a kimse bakmadı çökmüştü koyduk bir kenara 2 yıl bekledi orada,şimdi lazım oluyor laptopu çıkardım koyduğum yerden windows 7 yaptım oyun oynamayı severim ama giderde dvd ciden önüme gelen oyunu almam tarzım olan beğendiğim oyunları alırım yılda topu topu 10 oyun yüklerim neyse sorun şu en dandik oyunu dandik dediysem o kadar da değil orta gereksinimlerde bir oyun benim favorim, 10-15 dakika ancak oynayabiliyorum ısınıyor ısınıyor sonra kapanıyor bir gün kollarımda eriyip gidecek yahu bir elleseniz doğalgaz gibi,garantiside bitti,dayım bilgisayardan çok iyi anlar kendisinin işi var ama bilgisayarcılıkta yaptı ama bir zaman baya bir sene bilgisayarcılık yaptı ve çok iyi anlar başka konulara baktık fanları temizleyin demişler temizledik fayda etmedi CPU(İşlemci)'nin üstündeki macun kuruyormuş ondan oluyormuş laptopun altında 3 tane kapak var hepsini ayrı ayrı açtık işlemci kapağın altında olsaydı halledecektik ama içindeymiş tek bir yanlış yaparsak bütün laptop'un gümleme ihtimali var bilirsiniz hassas aletler yani napabilirim elim kolum bağlı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 3 Temmuz 2012; 16:26:14 >







  • Laptopunuzu yetkili servise göndermeniz gerekiyor.Sizin halledebileceğiniz bir sorun değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borabalkan

    Laptopunuzu yetkili servise göndermeniz gerekiyor.Sizin halledebileceğiniz bir sorun değil.

    Ben düşündüm tabii ki bunu ama 2 soru var kafamda size sorayım,eğer olurda birşey olursa laptop a geri gelirmi bana yani karşılanırmı ve ne kadara yaparlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 3 Temmuz 2012; 17:11:54 >
  • ücretsiz arıza tesbiti var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßerkay469

    quote:

    Orijinalden alıntı: borabalkan

    Laptopunuzu yetkili servise göndermeniz gerekiyor.Sizin halledebileceğiniz bir sorun değil.

    Ben düşündüm tabii ki bunu ama 2 soru var kafamda size sorayım,eğer olurda birşey olursa laptop a geri gelirmi bana yani karşılanırmı ve ne kadara yaparlar ?

    Laptopunuzu servise göndermeden ve arıza tespiti yapılmadan ne kadar bir maliyeti olacağı belli olmaz.Zaten onarım ücretini kabul etmezseniz, sadece arıza tespit ücreti ödeyerek cihazı geri alabilirsiniz.Arıza tespit ücreti 40 TL'dir.
  • 40 lira nedir kardeşim ya garantisi bitmiş ise hemen servise göndermeyin sonuçta onlarda onarım yapıyorlar diğerleride birkaç yerden fiyat teklifi alın istediğiniz yere yaptırın çoğu yerde arıza tespit ücretsizdir. Kimseye arıza tespit parası kaptırmayın çok gördük biz öyle adamları . Servisler zaten 3 katı fiyat çekiyorlar yaptıkları şeylere kazık onların işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.