Şimdi Ara

YARDIM KLAVYEEEE KOREA OLMUYOR A HARFI OYUNDA DEISMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER YARDIM EDIN LUTFEN BU KALVYENIN ORDA KORECENIN YANINDA DURAN A HARFI TIKLAYINCA DEISIYOR AMA OYUNDA DEISMIYOR YARDIM LUTFEN ALT GR+SOL SHIFT YAPTIGIMDA DEISEN BISI YOK NOLUR BI RESIMLI ANLATIM YAPINN

• ba koyuna gir heşeyi yaptıysan eğer gir oyuna isminbi şifreyi yaz image kod gelince klavyenin solunda alt+shifth e aynı anda bas sonra klavyenin sağındaki alt gr+shifht e tıkla olur
  • AGA OLMUYOR 10 KERE DENEDIM FITTIRCAKTIM ONUTORE BI YUMRUK CAKTIM ZATI OYUNA GIRIP ADMI YAZCAM SONRA IMAGE KODU GELDIGINDE KLAVYEYI DEISTIRCEM ALT+SHITF ILE TABI SOL SHIFT ILE SONRA ALT GR HANG SHIFT TE BASCAM GERCI 2 SINEDE BASTIM OLMADI BANA RESIMLI ANLATIM YAPARSAN COK MAKBULE GECERSINIZ NOLUR YARDIM AGALARRR

DELIRCEM OYUNUN YUZUNDEN

• kanka ik sol 2 sine bas sonra ağ korece oluo kalvye tani üst konudan kalvye ayarlarını yaptıysan
  • KARDES BI GORSEN BILGISAYARI ONLARA GORE YAPTIM HATTA BILGISYAR KORECE OLDU MAZALLAH GENE DENEDIM OLMADI

ANLATIM: AGA OYUNU ACIYOM TR KLAVYE ILE SONRA OYUNDAKI ID VE PW MI YAZDIM SONR TIKLIYORUM KARSIMA IMAGE KODU GELIYOR SIMDI ORADA BEN IMAGE KODUNU YAZMA YERINDEKI YERIN YANIDA TIKLIYORUM SONRA ABI SOL ALT+SOL SHIFT YAPIYORUM KLAVYE DEISIYOR KOROCE OLUYOR ORDA BI A HARFI VAR O MERET KORECE OLMUYOR BUNUN ICIN FITIRCAM BOYLE BISI OLAMAZ 1 HAFTAMI BU MERETE VERDIM CILDIRCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

FORUMUN DELISI :D
  • bende oluo kankam bak klavyee sol tarafta shitft ve alt a aynı anda tıkla sonra klavyenin sağıunda altgr üstünde shift var tıkla olnara 2sinde aynı anda sonra korece olyuo
  • YAV ANLATAMADIM AGA KLAVYE OLUYOR O OLMASINA BU MERETIN YANINDA A HARFI VAR KO YAZIYOR SONRA A HARFI VAR BU SEKILDE KO A DIYE O A YA TIKLAYINCA BI KORE DILINDE YAZMA OLUYOR BI TÜRKCE DILINDE YAZMA OLUYOR ONU NOT DEFTERINDE YAPIYORUM ALT GR TUSUNU BI KOREA BI TÜRKCE YAZIYORUM AMA BU MERET OYUNDA IKEN O ((A)) HARFI KOREA DILINE GECMIYOR ANLATA BILDIM MI ANLATA MADIYSAM MSN ADRESIM BU BURDAN GORUSEK OLUR MUUU EKLERSEN HABER VER KONUYA YAZ byomers@gmail.com

FORUM DELISI :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byomers -- 1 Haziran 2007; 17:47:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kankam nladım zaten o a harfi önemli korece olsa bitti işş ama nie oluor bende anlamadım
  • yazmıyor kı korece o a harfınden dolayı msn eklede rahatca konusak aga
  • kankam msn açılmıo soprun var :(yaw olması lazımda bende anlamadım bende oluo
  • kardes dil korece oluyor ama yazamıyorum mesele orda o alta saat in yanındakı bolgesel dil seceneklerinin bulundugu yer korece ama bi türlü korece yazmıyor bu meret nedeni ne söyleye bilirmisiniz hersey tmm dedık bide image kodu cıktı offffffffff yaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.