Şimdi Ara

Yardım joe hart'a sözleşme öneremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir önceki sene düşük kontrat önerdim menajeri görüşmeden çıkmıştı bu senede sözleşmesi bitiyor menajerin görüşmeden çıktığı günden beri sözleşme bile teklif edemiyorum kaç para isterse vereceğim ama masaya bile oturmuyorlar tuhaf geldi bana 1 buçuk sene oluyor nerdeyse bedava gidecek sene sonu, çözümü var mı ?

• oyuncu senin takımında oynamak istemiyor.talk to press den oyuncuyu övüp aklını çelmeye çalışabilirsin.eğer yine teklif veremiyorsan sana rene adler i öneririm
  • Man City'de para bol sıkıntı yok
  • menejerin sevmediği adamlar listesine girmiş olabilirsin. bence en kısa zamanda satıp para kazan, bedavaya gitmesin.
  • sözleşmesinin bitmesine yakın bi daha dene bazen kabul edebiliyor onun dışında tek seçenek satmak..
  • Deli olacağım ya geçer belki diye bekledim 1.5 sene oldu ne kadar para istiyorsa vereceğim inat etti ,

Oyuncuyu övmüştüm o da etki etmiyor yarım sezon kaldı satsam para etmez birde ingiliz olduğu için kalsın istiyorum kontenjan sıkıntısı var zaten.
  • Yukarıda arkadaş Rene Adler'i önermiş. Pahalı. Aynı ayarda, hatta daha iyi, daha ucuz, daha genç, Sergio Romero.

EKLEME: Real Time Editor'den oyuncunun popülaritesini azaltabilirsin hocam. Ayrıca sevdiği klüpler arasına Man. City, sevdiği personeller arasına da kendini ekle. Bir de öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 5 Eylül 2011; 19:49:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satmaktan başka çare yok
  • Yeni kaleci alırım o sorun değilde ben ingiliz olduğu için kontenjan da rahatlatıyordu takımda ingiliz yok nerdeyse ne saçma bir kural şu 8 ingiliz bulundurma zorunluluğu neyse artık bedavaya gidecek görünen o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yukarıda arkadaş Rene Adler'i önermiş. Pahalı. Aynı ayarda, hatta daha iyi, daha ucuz, daha genç, Sergio Romero.

EKLEME: Real Time Editor'den oyuncunun popülaritesini azaltabilirsin hocam. Ayrıca sevdiği klüpler arasına Man. City, sevdiği personeller arasına da kendini ekle. Bir de öyle dene.

O kadar uğraşacağına editörden kontratını 2030'a kadar uzatsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Yukarıda arkadaş Rene Adler'i önermiş. Pahalı. Aynı ayarda, hatta daha iyi, daha ucuz, daha genç, Sergio Romero.

Öyle de olur tabi.

Ama mutsuz olduğu için yine problem çıkartır. Yok transfer listesine koy beni, yok bilmemne.

• City için Adler'i almak sorun olmasa gerek. Romero 2. seviye kaleci olur Adler Lloris ve Akinfeev yanında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Öyle de olur tabi.

Ama mutsuz olduğu için yine problem çıkartır. Yok transfer listesine koy beni, yok bilmemne.

O kadar hile yaptıktan sonra bağlılık, disiplin ve favori takım bilgilerini düzenlersin Gerrarddan daha takımına bağlı olur

• Oyuna uyumlu editör yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.