Bildirim
yardım intel cpu soğutucunun fanını çıkarma

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam cok zor bı yanı yok. koselerdekı 4 vıdayı cevır, kılıt acılacaktır -
aga ben kiliti demiyorum o nu çıkardım zaten soğutucuyuda çıkardım kopmlede üstündeki fanı çıkaramıyorum. hani alüminyum bölümün üstündeki fanı diyorum ben normal soğutucuyu işlemciden ayırabiliyorum yani. fanın altında pislik toplanmış baya o yüzdenbi temizleyim diyorum -
4 tane tırnak var orda tornavida gibi bişeyle kırmadan kanırt rahatça çıkacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: respire91
4 tane tırnak var orda tornavida gibi bişeyle kırmadan kanırt rahatça çıkacaktır
doğru -
peki bu fanı değiştirsem başka bi fan taksam iyi olurmu ki? -
arkadaşlar fanı çıkarmayı becerdim alüminyum soğutucu üzerinden şimdi ise fanın iç kısmını nasıl açabilirim yani o metallerin oldugu yeri? -
Bu konuda detaylı ve resimli bir anlatım mevcut..
http://forum.donanimhaber.com/m_21312385/tm.htm -
aga bu dedigin konuda normal sekmanlı fanları söylemis yani intelin stok fanı olan sanyo denki lerin çıkarması degisik bu gösterdigi sekman plastik benim fanda öle bisi yok ki demir bisi var baskada conta falan yok:))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X