Şimdi Ara

Yardım İçerikli Konu | div | acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun bu div olarak açtım üst ve alt kısım sabit kaldı boyutlarıda tam oldu ama, oluşturmuş olduğum sol menü sabit ama ve lakin yerini bir türlü ayarlayamadım o yüzden yaptığım tasarımı silmek zorunda kaldım boşa gitti emeğim, bir yardım ederseniz sevinirim. :)
    http://i.hizliresim.com/xAvBB7.png
     Yardım İçerikli Konu | div | acil yardım

ve ayrıca sitemin her türlü ekran boyutunda aynı görünmesi için ne yapabilirim ?,
    ve ayrıca tasarımım dreamweaver de desgin kısmında değişik gözüküyor tasarım internette gözüktüğü gibi gözükmüyor ve istediğim yere nasıl bir tablo açarım istediğim konumlandırmayı yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxo22 -- 2 Mart 2014; 11:56:48 >

• Dreamweaver'ın design kısmını kullanmaya, sadece kod kısmını kullan. Divlerin hepsine float:left ver.
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    oldu :D sağol
  • ve ayrıca sitemin her türlü ekran boyutunda aynı görünmesi için ne yapabilirim ?,
    ve ayrıca tasarımım dreamweaver de desgin kısmında değişik gözüküyor tasarım internette gözüktüğü gibi gözükmüyor ve istediğim yere nasıl bir tablo açarım istediğim konumlandırmayı yaparak.

bunlara bir çözüm var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BÖLÜM BIRAKIYORUM ACİL YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.