Şimdi Ara

YARDIM HYBRİD BUİLD 2017

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aranızda ch delisi sadece ch oynuyanlar vardır . bende onlardanım işte . yardım istediğim konu şu ki ; Pure int pvp'de güçsüz kalıyor pure str ise damage vuramıyor . gelelim konumuza hybrid tabikide yıllardır dillerde olan 11 yıldır oyun açık olmasına rağmen en iyi buildin bilinmemesi . lütfen yardımcı olun .
    işte 70-70'di
    S/S ' dir
    2:1 , 3:1 , 5:1 , 9:1 vb ...
    sormak istediğim bir şey daha var eğer fire fullersem cold la light'ı da dağatırsam mag def kazanıcam fakat phy def kaybedicem zaten int yerine belli bi miktar str verdiğimden dolayı mag def dengelenicek phy def için'de armor almayı planlıyorum zaten intlere yatmam diye düşünüyorum ve + danda str verdiğim için biraz da ordan phy def gelir diye düşünüyorum . light'dan da damage kazanırız .
    yardımcı olursanız teşekkürler .

    Notice : Oyun hakkında çok bi bilgim yok kasılmasıydı işte item düşürmesiydi + basmasıydı bana öğreticek birisini arıyorum ...



  • Sanırım private server oynuyorsunuz ve ben de ona göre yazacağım.



    Hybrid'in hiçbir çeşidini önermiyorum. 2005-2007 döneminde kaldı o.



    Bir char ya full str olmalı ya da full int.



    Str char'lar için armor set önermiyorum. Blader için garment olabilir, glaiver ve bowman için protector tercih edilebilir.



    Bowman için bir şey diyemem, fakat glaiver ve blader lightning-fire olmalıdır.



    Int'lerde cold-fire en mantıklı tercihtir. İyi bir int char, 2 dakikalık snow shield süresinde düşmanını yere serebilmelidir. Aksi halde hybrid olmak da kurtarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam galiba private server oynuyorsunuz ve şöyle söyliyim.bu konu gayet basit ne 3:1 nede 2:1 vesaire, hiçbirşey farketmez çünkü şuan çoğu serverda (türk pvp serverlerinin hepsinde) ch ırkının hasarı azaltıldı.malesef ki ch oynıyamazsınız oynarsanızda boşuna bi cacık olmaz :D ve haberiniz olsun az azaltılmadı gayet fazla azaltıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.