Şimdi Ara

yardim fan hizi 25500 rpm e cikiyor(laptop)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bf3 oynarken islemci sicakliklari 99 derece fan hizi da 25500 rpm oluyor. o durumda iki saat boyunca oynamisin bir sey olmadi. daha bi sey olurmu?

edit:fanları temizledim, macunu yeniledim, durum aşağıdaki gibi hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahorick -- 5 Haziran 2014; 15:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jahorick kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıklar yüksek bence
    Temizlik yapmanız gerek 1tane termal macun alıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Sıcaklıklar yüksek bence
    Temizlik yapmanız gerek 1tane termal macun alıp.

Hocam içini temizledim macunu da yeniledim ve ayrıca soğutucu bir fan aldım. ama hala cpuid de sıcaklık 100 derece gözüküyor. Sol taraftan gelen hava dalgasına baktığım zaman ise o kadar sıcak değil. Sıcaklık yanlış gösteriliyo olabilir mi cpuid de?
    yanlış gösteriyo olabilir ama yinede yüksek gibime geliyor
  • 99 derece olması bence mümkün değil.Sistemin kendini kapatması lazımdı.Tabi eğer laptop kullanıyorsanız iş değişir.Eğer değer doğruysa termal macunu yenileyin ve toz temizliği yapın derim.Fan hızına gelecek olursak sanırım 2550 yazacaktınız.Bir sıfır fazla yazmışsınız.Bir sorun yaratmaz
  • Benimde ayniydi hocam 99 derecelerdeydi bf3 de birde ne goreyim islemci sogutucusu oturmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

99 derece olması bence mümkün değil.Sistemin kendini kapatması lazımdı.Tabi eğer laptop kullanıyorsanız iş değişir.Eğer değer doğruysa termal macunu yenileyin ve toz temizliği yapın derim.Fan hızına gelecek olursak sanırım 2550 yazacaktınız.Bir sıfır fazla yazmışsınız.Bir sorun yaratmaz

hayır 25500 :) doğru yani şüpheniz olmasın . dediğiniz ikisini de yaptım hala aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Benimde ayniydi hocam 99 derecelerdeydi bf3 de birde ne goreyim islemci sogutucusu oturmamis

Hocam sıcak havayı sol taraftan üflüyor. Yine de düzgün oturmamış olabilir mi?(laptop)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahorick -- 5 Haziran 2014; 14:21:14 >

Laptopsa termal pad ve macun yenileyin tozlari temizleyin 25500 rpm olmasi imkansiz hocam uçak motorumu o
  • quote:

Laptopsa termal pad ve macun yenileyin tozlari temizleyin 25500 rpm olmasi imkansiz hocam uçak motorumu o

durun hocam cpuid den ss atıcam şimdi macun yeniledim tozları da temizledim başka bişey söyleyin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jahorick -- 5 Haziran 2014; 15:22:52 >
  • quote:

• quote:

+1

Programın sıcaklık değerlerini ve fan hızlarını yanlış okuma ihtimali var.25000 rpm demenin ne olduğunu bu videoya bakarak anlayabilirsin.Elini fana değdir bakalım ne olacak

http://www.youtube.com/watch?v=pQBAnjq6hKQ

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

+1

Programın sıcaklık değerlerini ve fan hızlarını yanlış okuma ihtimali var.25000 rpm demenin ne olduğunu bu videoya bakarak anlayabilirsin.Elini fana değdir bakalım ne olacak

http://www.youtube.com/watch?v=pQBAnjq6hKQ

tamam onu anladim da, napicam ben simdi?

• arkadaşlar şimdi bi video izledim kendi laptop um ile ilgili nasıl temizlenir parçalar nasıl oturmalı falan diye, hepsi de tamam görünüyor. artık yanar mı, pişer mi, buharlaşır mı, erir mi s****mde bile değil. yardım ettiğiniz için sağolun.
  • 25500 devir olmaz fan yerinden çıkıp kasayı parçalar sistem kontrolcusu yanlış okuyordur değerleri o devride o fan dayanmaz parçalanır.

kaliteli bir termal macunla işi bilen birinin macunu sürmesi lazım izmirde olsan yardımcı olurdum.

40 dereceye düşerdi

Not:işlemci tjunction seviyelerinde geziyor ömrünü yiyorsun işlemcinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

25500 devir olmaz fan yerinden çıkıp kasayı parçalar sistem kontrolcusu yanlış okuyordur değerleri o devride o fan dayanmaz parçalanır.

kaliteli bir termal macunla işi bilen birinin macunu sürmesi lazım izmirde olsan yardımcı olurdum.

40 dereceye düşerdi

Not:işlemci tjunction seviyelerinde geziyor ömrünü yiyorsun işlemcinin

kardes hepsini yaptim diyorum anlamiyon galiba laftan. bi ara klavyenin ustune kahve dokmustum klavyenin alti da zaten direk anakart. onun icin bence.

• kahve pişip duryordur klavyenin altında sen şunu baştan desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

kahve pişip duryordur klavyenin altında sen şunu baştan desene

ne yapmam lazim peki? baya oldu kahveyi dokeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.