Şimdi Ara

YARDIM EDİN NOLUR SİVİLCE YOK ETMELİYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -BruceWayne-

Cips ve çekirdek yemeyi bırak. Sabahları yüzünü soğuk suyla yıka. Bol su iç.

Kesinlikle. Bende birjac yil once asiri derecede vardi. Bazilari cips kola cikolata etki etmez diye dusunebilir ancak deneme yanilma yolu ile bunu kolaylikla anlayabilirsiniz. Ben denedim ve benim vucudumda kesinlikle bu yiyecekler sivilceye neden oluyor. Hic yemeyin degil ancak cok sık tuketiyorsaniz azaltin.

Cok fazla sabun kullandim. Yesil cay agaci,kukurt,imex vs.. Yuzunuzu kurutuyor, hos bir kokusu var, bazilari mat bazilari parlak yapiyor ancak asla kokten cozum sabun kullanmak degil. Ilk zamanlarda kuruyan sivilceler daha sonra sabuna bagisiklik mi kazaniyor nedir sonra sabun etki etmemeye basliyor. Oldukca ilginc ama gercek.

Kremleri de denedim. Imex,benzamycn vs. Imex bildiginiz fondoten gorevi goruyordu, surunce sivilceler ten rengine donuyor ancak yuzunuzu yikayinca yine eski haline geliyor. Kisa sureli cozum bu da kokten degil malesef.

Ben su an yuzume sabun surmuyorum. Sadece su ile yikiyorum. gunde 5-6 defa yikiyorum ve kagit havlu ile kuruluyorum. Havlular bakteri yuvasi, hele ki islak kaldiysa yuzunuzden uzak tutmanizda fayda var. Bol bol da su icin 1 ayda drgisimi farkedeceksiniz.

Ancak eger sorun karacigerinizdeyse, ki bunu doktora gitmeden anlayamazsiniz, ilac tedavisine baslamanizda fayda var. Bu en kokten cozumdur zaten 5-6 ay arasi surer ve kullandiginiza pisman olmazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çare clyndoxyl. 26 lira ama o sivilcenin ağzına eder.
  • Daha bir de konu açmış. 40 yıldır daha bir tane sivilce çıktı hemen yazıyor. İfşa ediceğim de işte neyse...

• 17 yaşındayım. 13-14 yaşlarımdayken çıkmaya başladı. İlk çıktığında hemen doktora gitmiştim. İlaç verdi, krem verdi. Tedavi gördüm ancak faydası olmayınca bir daha gitmedim. Çok büyük sivilce çıkarsa patlatıyorum. İz filan kalmıyor. Ayrıca şu anda neredeyse tamamen geçti. Sadece çekirdek, çikolata gibi yiyecekleri çok tükenince çıkıyor. Düzgün şeyler yeyince sorunum yok. Ben 4 senede atlattım.

• Bepanthol pisik kremi sur gecmezse 1 haftaya yuzum senin olsun nakil yaptiralim [8D? Ciddiyim ha pisik kremi geciriyo netten bak

• quote:

Orijinalden alıntı: SingingInTheShower

Daha bir de konu açmış. 40 yıldır daha bir tane sivilce çıktı hemen yazıyor. İfşa ediceğim de işte neyse...

kardeşim açarım sanane görmemişim bir sivilcem olmuş çok mu
  • herkese teşekkür ederim pişik kremi yeterli olacaktır sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.