Şimdi Ara

yardım edin jailbreak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone umu 2 ay önce aldım beyaz sarı ekran sorunuda yok :)) jailbreak yapmak istiyorum eger memnun kalmazsam restoreyi itunes tan yapabilirmiyim yada nasıl olucak model: MD248LL Modem firmware : 1.0.13
    Lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symphonia35 -- 1 Mayıs 2012; 21:41:43 >

• hocam 2 aydir kullaniyorsun ama daha iphone konusunda bilgin olmadigi belli 4mu 4s mi versiyonu nedir vs vs
  • 4s hiç güncellemedim i os 5.0.1 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symphonia35

4s hiç güncellemedim i os 5.0.1 i

4s 4.0.1 icin jb var memnun kalmazsaniz restore ederseniz 5.1 yukseltmek zorunda kalirsiniz
  • Selam ,

size bir soru sormak istiyorum ben yeni ip 4 aldım telefon yurt dışı fakat arkadaş pasaport kaydı felan yaptırdı sıkıntı yok telefonu sorguladığımız zaman çıkıyor kayıtlı olarak

ben telefonu aldıktan sonra format attım ama ondan sonra telefon bir daha kendine gelmedi jailbreak felan yuklendi 2 gündür bekliyorum açılsın diye telefoncu öyle bir bilgi verdi bugün akşam açılacak abi diye fakat ne açılma var nede ses soluk hattı takıyorum GEÇERSİZ SİM diye uyarı veriyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim ya adamlar beni kandırıyor yada gerçekten öyle birşey var bir duyum aldım apple telefonların bir şeyini tutyormuş onuda bugun bırakacakmıymış neymiş yardımlarınızı rica ediyorum :( :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit.gurhan

Selam ,

size bir soru sormak istiyorum ben yeni ip 4 aldım telefon yurt dışı fakat arkadaş pasaport kaydı felan yaptırdı sıkıntı yok telefonu sorguladığımız zaman çıkıyor kayıtlı olarak

ben telefonu aldıktan sonra format attım ama ondan sonra telefon bir daha kendine gelmedi jailbreak felan yuklendi 2 gündür bekliyorum açılsın diye telefoncu öyle bir bilgi verdi bugün akşam açılacak abi diye fakat ne açılma var nede ses soluk hattı takıyorum GEÇERSİZ SİM diye uyarı veriyor bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim ya adamlar beni kandırıyor yada gerçekten öyle birşey var bir duyum aldım apple telefonların bir şeyini tutyormuş onuda bugun bırakacakmıymış neymiş yardımlarınızı rica ediyorum :( :( :(

Belki baseband'i yükselmiştir ipod olmustur o zaman geçmiş olsun... Cihazda gevev mi var simlock mi var nedir daha çok bilgi lazım.

• telefon normalde turkcell hat takınca çalışıyordu fakat ben vodafone kullanıyorum benım hattı takınca açılmıyor fakat turkcelli takıncı zıpkın gibi oluyor aldığım adam sim kilitsiz abi geveyde kullanmana gerek yok dedi ama telefon dediğin gibi sanırım ipod oldu gibi gelio olan bizim 1.000 liraya oldu :(
  • simkiliti kaldırılmış vodafone hattı itunesa takarsan açılır o halde.
  • denedim ama tık yok sanırım olmayacak yarn aldığım yere geri vereyim neler neler denedik bugun ama sonuc negatif :(
  • iphone 4s yurtdışı jailbreak yaparsam itunes tan restore edersem sim sorunu fln yaşarmıyım cihaz yurt dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symphonia35

iphone 4s yurtdışı jailbreak yaparsam itunes tan restore edersem sim sorunu fln yaşarmıyım cihaz yurt dışı

Yaşamazsın. Zaten simfreedir 4s.. Yoksa ilk geldiğindede kullanamazdın :) 4s 5.0.1 versiyondan itibaren üretilmeye başladığı için sorun olmaz. Rahatça takıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.