Şimdi Ara

Yardım Edin Çok Kararsızım.Telefon Tavsiyesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun zamandır nokia kullanıyordum.Telefon bozulunca yeni ve güzel bir şey almak istedim.Android çok güzel bir işletim sistemi bu yüzden androidli br telefon alacağım.Samsung i9300 Galaxy S3 ile HTC One X arasında kaldım.Hangisini alsam sizce ikisi de birbirine yakın ama sanki Htc biraz önce gibi...Siz ne dersiniz?Başka tavsiyesi olan varsa onu da dinlerim.Bu arada max yapacağım harcama 1500 civarı olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADİR_39 -- 30 Ağustos 2013; 14:04:30 >

• 1500 liraya g pro, note 2 gibi cihazlarda var. Ekran büyük gelirse optimus g

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc önde zaten. fiyat olarak da önde.
  • G pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADİR_39

Arkadaşlar ben uzun zamandır noi kullanıyordum.Telefon bozulunca yeni ve güzel bir şey almak istedim.Android çok güzel bir işletim sistemi bu yüzden androidli br telefon alacağım.Samsung i9300 Galaxy S3 ile HTC One X arasında kaldım.Hangisini alsam sizce ikisi de birbirine yakın ama sanki Htc biraz önce gibi...Siz ne dersiniz?Başka tavsiyesi olan varsa onu da dinlerim.Bu arada max yapacağım harcama 1500 civarı olacak...

Sony Xperia Z

• Xperıa z

• One x te sarj sorunu var
    Samy s3 te o pentile ekran var ve ekranın dayanma süresi 2 yıl diyolar
    O fiyata nexus4 lg optimusg sony xperia sp var
    Az daha arttırısan g pro xperia z note2 var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lg ler android i yapamadı diyorlar.Doğrumudur acaba sorunla karşılaşırmıyım?bu arada sony düşünmemiştim bir inceleyeyim...Başka tavsiye alabilir miyim?mümkünse sebebi ile
  • bu arada note 2 bu ikisinden de iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADİR_39

Lg ler android i yapamadı diyorlar.Doğrumudur acaba sorunla karşılaşırmıyım?bu arada sony düşünmemiştim bir inceleyeyim...Başka tavsiye alabilir miyim?mümkünse sebebi ile

Katılıyorum lg hususunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.