Şimdi Ara

YARDIM EDİN ÇILDIRACAĞIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç ay öncesinde hayli iyi oynarken şimdi oynayamiyorum.Aim çalışıyorum antreman yapıyorum ama rekabetçi gelince yapamıyorum

    Yardim edin LÜTFEN!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Böyle bir soruyu soran kişi ne kadar iyi olabilir bilemiyorum :) Kardesh büyü yapmışlardır sana, ne diyeyim ki Tilt olmuşsundur belki, ya da fazla masturbasyon yapmaktan reflekslerin kötü olmuştur. Oynadığın platformlar nedir ? Rank ve level'in kaç ?
  • Hah :) Daha faceit başlamadim ama başlamayı düşünüyorum.Mm rankim dmg.6 ay öncesine kadar supreme sayılırdim :) Bu günlerde yendim bu vurmama işini.Ya zor gelen şey sistemin iyi olup adam vuramamak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat127 M kullanıcısına yanıt
    Anladım. Öncelikle sistemin ve ekipmanların iyi olması gerekiyor. Bunun dışında olay sadece aim'e bakmıyor; pratik zekaya sahip olmalısın, oyunu gözlemlemelisin. Kısacası tecrube sahibi olman gerekiyor. Şimdi sen gidip pro oyuncuların maçlarını seyredip normal public'de maç atıp aynı şekilde oynamaya çalışırsan olmaz. Çünkü public game olayı çok farklı...Adam teror kısmında yavaş oynar, ct ise peek yapmadan edemez, ve takım ruhu 0'dır. O yüzden solo oynamak insanı kanser eder, özellikle faceit free oynuyorsan :) Demek istediğim ilk önce kendine sürekli birlikte oynayabileceğin arkadaşlar edin. Sonra sistem ve ekipman...Tecrube zamanla olacak bir iş.
  • Bu arada ben arkadaşlarım ile faceit oynarken level 10 idim. Ortalama kill sayım 20-23 bazen fazla olabiliyordu. Şu an level 7 gibi bir şey'im. Çünkü tek başına girdiğin zaman cidden imkansızı başarmak gibi bir şey oluyor :D Genel de faceit free girdiğin zaman takımına en az 2 rus düşüyor. Adamlar mikrafon kullanmıyor; info vermiyor ve gereksiz yere ölüp duruyorlar. İnan bana abartmıyorum, takıma ne zaman rus gelse direkt özgüvenim kaçıyor. Üstüne ne zaman rus gelmese o zaman en az 24-25 vuruyorum. Büyük ihtimal ile de maçı kazanıyorum. Ruslar gerçekten garip. Öğlen giriyorum varlar, sabah giriyorum varlar, gece'nin 3'ünde giriyorum yine varlar. Ben anlamıyorum bunların nasıl bir zaman dilimi var :D
  • Şu anda 5-6 kişilik bu grubumuz var.Nerdeyse her gün tanıdık sağlam adamlarla giriyorum ve bayağı iyi oluyor.Dedigin gibi soli girince rus ya da yaşı küçük biri geldi mi al başına belayı :)

    Faceit free oynamami tavsiye etmiyor musunuz?

    Sizin şu anda güncel rankiniz leveliniz nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kursun doktur tependen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Içip içip giriyorlar csye :)

    Eğer istersiniz sizi steamdan eklemek isterim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 36 kullanıcısına yanıt
    Hahahahaha nazar değmiş nazar :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat127 M kullanıcısına yanıt
    Valla MM i trollemek için giriyorum. Normal de orada rank Global'di. Uzun süre oynamadım 1 maç kazandıktan sonra DMG yaptı, sonra trolleye trolleye LEM oldum. Ve dediğim gibi Faceit eskiden arkadaşlarımla oynarken level 10 idi, sonra tek girmeye başladım, herkes dağıldı, hatta kimileri cs 1.6 ya geri döndü (şaka gibi) Tek başıma girdikten sonra free Faceit olduğu için level 8-9 oynadım aylarca, sonra ben de oyunda trolleyenler ve saçma sapan oynayanlar yüzünden pek asılmadım oyuna. Şu an ortalama kill sayım bile 18 e düştü. Level 6'yım. Bu arada Faceit free'yi şöyle öneririm, 5 kişi girecekseniz sizin için çok büyük avantaj olur. Çünkü Faceit free solo oyuncu kaynıyor :)
  • Anladım önerileriniz için teşekkür ederim.


    Isterseniz 1 maç yapalım sizle :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat127 -- 19 Eylül 2019; 13:52:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat127 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Beni yine de ekleyebilirsin. Ama ben artık sık sık maça giren birisi değilim. Yaş aldı başını gitti :) Artık daha çok single player oyunları tercih ediyorum.
    https://steamcommunity.com/id/maldoror1/ Bu benim steam profilim.
  • Tamam ben sizi eklerim sonra steam adım'The Hp !' olmadi akşam atarız birer el :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murat127 M kullanıcısına yanıt
    Olur kardeşim :) Benim de nick "lautreamont" Eyvallah, görüşürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.