Sınav korkusu acayip basladı bende.neden basladı derseniz önceden hıc yoktu sadece cok hafıf oda normal bır heyecandı.Ama psikolojık bır sorunum yuzunden ıyıce korkum arttı.Sorun mide bulantısı tamamen psikolojık.Sanıyorum sınav anında da kusucam.Acayip korkmaya basladım.Yarın sınav varmıs gıbı hıssediyorum.hatta bazı deneme sınavlarından cıktım kusucam dıye.Niye böyle oluyorum anlamıyorum aglıcam nerdeyse.Dun dershanede deneme vardı.Girmicem dedım annemlere lys sınavıydı konuları yarısını bılmıyordum pekte bır sey yapamayacagımdan tamam dedıler girme.İlk 3 ders normal ders ıslenıyor son 3 saat sınavdı.Bende 3 saat sonra cıkarım dıye dusundum.İlk ders biraz midem bulandı 2. ders geçti 3.derste nede olsa zil calınca eve gidicem ohh diye rahatlattım kendımı sonra tam gıdıcem dershane cıkartmadı veli gelmesi zorunluymus.Hayda.Girdim sınava bısı olmadı mide bulantısı falan yok.Yanı buradanda psikolojık oldugu cıkıyor.Doktora gıtmeyı dusunuyrum ama gıtmeden once sıze sorayım dedım bunu onceden yasayanınız varmı.Lütfen yardım edin.İlaç kullanmak ıstemıyorum ılac kullan yazmayın..TESEKKURLER
Psikoloğa git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Griefers
Psikoloğa git
hocam tamam gıtmeyı dusunuyorum zaten.Burda en azından bu sorunuy yasayan varmı dıye sordum.Guc almam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme