Şimdi Ara

yardim edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar lise 1 e yeni gectim 8. Sinifta derslerim hep 5 ti ama lisede suan notlarim bu

Biyo66
    Mat58
    Ing60
    Edebiyat 52

Artik her sinavdan once agliyorum ne yapmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim zamanımızda sınavdan önce çalışılırdı sen ağlıyomuşsun.Güven kendine biraz ağlamakla sızlamakla olmaz derslerine yoğunlaş.Başkada cevabı yok zaten bunun illaki çalışacaksın yetmiyosa daha fazla çalışacaksın

• Zaten bende calisiyorum okuldan geliyorum basliyorum calismaya ama olmuyo babam kizdigi soylendigi icin agliyorum cok sinirim bozuluyor

• MarsHaLL31 M kullanıcısına yanıt
    daha ne istiyorsun ? :D
  • Ne mi istiyorum ? Notlari yuksek olan kisilerin ders calismalarini nssil yaptiklarini

• Sınavdan bir gün önce çalışıyorum Dersi falan dinlediğim yok ingilizce ve edebiyat dışında 90 dan aşağı notum yok Sihirbazdan gösteri sırrını istiyorsun dostum
  • Benim de ilkokulda hep beşti. Lisede kalmaktan son anda yırttığımı bilirim Çalışsan yapılır mı yapılır ama o kadar çalışmaya gerek yok :) Şimdi bunlara üzülüyorsan üniversitede ne yapacaksın acaba :)

Neyse gençlere kötü örnek olmayalım. Biyoloji, Edebiyat ve İngilizce zaten ezberdir oturup ezberleyeceksin yapacak bir şey yok. Tabi edebiyatçın ilginç bir kişilik olup sınavda makale falan yazdırıyorsa bilemem. Matematikte de bol bol soru çöz. Bunları yapıyorsundur muhtemelen de bunlar yapılır yani daha ne yapılabilir :) Gerekirse 2-3 kez ezberle, daha çok soru çöz.
  • ''Burası İlkokul değil!'' Alıntı yapayım sana.
  • Sizce yarinki fizik ve bi sobrski gunki kimya sinavina nasil calidmsliyim ?

• Fizikte dinleyeceksin dersi hocanin agzindan cikan her lafi alacaksin. Kimya bilakis biraz daha sözele dayali defteri calisirsan halledersin. Fizik öyle degil fizikte iş derste bitiyo evde de tekrarlaman gerekiyor. Iyi bi fizik hocasi bulmak da zordur okulunuzdaki hoca nasil bilemem ama senin de ekstra gayret göstermen gerekli.

• Okuldaki fizik hocası 60 yaşında 4-5 tane fizik kitabı varmış fakat derste yazdırdığı sorular cok zor oluyor kimya hocasıda sadece yasaları anlattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.