Şimdi Ara

Yardım ederseniz çok sevinicem ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pc hp g6 i işlemci radeon hd graphics 4gb ram falan var.Anlamadıgım şey intel core duo işlemcili bilgisayarda oyunu çok rahat oynarken bilgisayarın umrunda olmaması gereken oyunları bu bilgisayarda agır çekimde çalıştırıyor bileşenlerde intel hd graphics die yazıyor ama bilgisayarın üztünde radeon hd logosu var bende ekran kartı driverınnda kaynaklandıgını düşündüm radeon hd ekran kartını indirdim indi yüklenirken altta ingilizce uyarı çıktı yükleme esnasında ekran titrer yada gidebilir.Ekran bir defa gitti sonra geri geldi tekrar gtti 2 saattir bekliyorum hala gelmedi ekran yeniden gelirmi yoksa reset atabilirmiyim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Ekran titrer ve kendine gelir , bu uzun bir süreç değiLdir en fazLa 2-3 Saniye kadar sürer...Sanırım senin pc kitLenmiş dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaPT!Y3 -- 20 Ocak 2012; 11:37:47 >
  • Reset atayımmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaselbi

Reset atayımmı ?

At tabi 2 saat bekLemesi çok anormaL bir durum :)
  • Saol reset attım driveri yükledi oyunu açtım oyun hala donuk çalışıyo yardım edermisin duamı alırsın emin ol

• intel hd graphics

hd yazana bakma bu o/b ekran kartıdır. hiçbir oyunu neredeyse adam gibi açmaz açtığı oyunlarda da aşağıda başka işlem yaptırmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.