Şimdi Ara

yardım edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım ilk başlarda kafamda 5s almak vardı ama şuanda tamamen değişmiş bulunmakda g2 almaya karar verdim yalnız çevremdekiler z2 nin çıkmasını bekle onu al diyorlar ama z2 nin ne zaman çıkacağı belli değil sizce ne yapmalıyım?? yada bu telefonlardan başka alternatif önerinizde olabilir
    internette takılırım öyle çok ahım şahım oyun oynamam fotoğraf felan çekerim öyle yani

• g2 yeter z2 daha üstün cihaz ama bunun ötesi yokki g2 özellik olarak hayli hayli yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: scdewils

merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım ilk başlarda kafamda 5s almak vardı ama şuanda tamamen değişmiş bulunmakda g2 almaya karar verdim yalnız çevremdekiler z2 nin çıkmasını bekle onu al diyorlar ama z2 nin ne zaman çıkacağı belli değil sizce ne yapmalıyım?? yada bu telefonlardan başka alternatif önerinizde olabilir
    internette takılırım öyle çok ahım şahım oyun oynamam fotoğraf felan çekerim öyle yani

paran varsa z2 bekle 1 aya gelir tr ye ha benim bütçem orta dersen g2.iphone alıpta şarj peşinde mi koşcan boşver kardeş parana yazık z2 al g2 al pişman olmazsın..
  • paran varsa bekle hocam 1 ay sonra ilk parti gelir .
  • 1 aya gelceğini düşünmüyorum mayıs sonu-haziran başı gelir bence trye
  • hazirana kadar bekleyeceğimi sanmıyorum geldiğindede en yüksek fiyatta olacakdır muhtemelen bir telefona 1800 lira verebilirim hadi bu z2 olduğu için 2000 lirada olur sanırım g2 alacağım
  • Bin üç yüz liraya G2 al gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    YARDIM!!
    5 ay önce açıldı
    yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g2 nin malzeme kalitesi nasıl peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.