Şimdi Ara

Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben web site açtım dışarıda verdim onu ama bir türlü admin girişi yapamıyorum yazıyorum oluyor ama ondan sonra İşte alta gördüğünüz yer çıkıyor orayada yazıyorum girmiyor...

Linke tıklarsanız görürsünüz...

http://img338.imageshack.us/img338/3342/asdawdawea489d4agk6.jpg

Burayada giriyorum ok diyorum yine aynı yer çıkıyo

Yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalist-mu -- 20 Aralık 2006; 15:20:11 >

• kurduğun server'ın versiyonu nedir?
  • versiyonla alakası olacagını sanmıyorum malesef bir harf bile yanlış yazmışsan yada şifreni öyle koydugunu sanıyorsan giremezsin orada admin olmadıgını ondan giriş yapamadıgını yazıyor yani admin id name yada password yanlış yazıyorsun eğer bunları hatırlamıyorsan sql serverdaki mutoolz dblerini sil yeniden kur siteyi
  • Versiyonla nasıl alakası yok, ya kurduğu versiyonda MD5 şifrelemesi varsa, o zaman da mutoolz'u veya kurduğu web sitesini ona göre yapılandırması gerkir.
  • 99.62t kurarsa md5 oluyor ve web sitesi zaten md5 i otomatik okumaz universal pc bilgin iyi imiş duyduguma göre ama muonline serverda bizim bilgi alanımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 20 Aralık 2006; 16:32:44 >
  • Arkadşlar wesiyon 99 97 tr Şifremin yanlış olmasına imkan yok eğer yanlış olsa orda admine tıkladğımda küçük kutu geliyor ona yanlış yazıyorum bilerekten yine o kutu çıkıyor ama doğru yazıyorum en bastaki resim çıkıyor onada giriyorum yine aynısı çıkıyor

Bide serverim açık ama kapalı gösteriyor ... karakter açıyorum 4 dakka sonra gösteriyo derken yani sitede kaç kişi üye olmuş o yerde 4 dakak sonra gösteriyor yardım edin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalist-mu -- 20 Aralık 2006; 16:51:21 >
  • Yada Biri Bana index.php dosyasını kopyalayıp were bilirmi şifreyi kullanıcı adını kendi yassın we burya veririlen şifre ve kullanıcı adınıda söyleye bilirmi..
  • universal abi adın mustafa mı??

öyle ise benimle msnden irtibata geçermisin ahmetin arkadaşıyım ben taner abinin ordan

ozan---@hotmail.com
  • yardım edecekmişsiniz
  • güzel
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.